ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ο Ναπολέων στο Βατερλώ τα πήγε καλύτερα

Για «διαπραγματευτικό Βατερλώ» και συντριβή της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τη χθεσινοβραδινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Γερούν Ντάισελμπλουμ και την πρόταση των θεσμών.

«Έχουν πάρει όλα όσα ζητούσαν όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθούσαμε να αποκρούσουμε και τα έχουν βάλει όλα σε μια πρόταση», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Mega, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του μεγαλύτερο «διαπραγματευτικό Βατερλώ».

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι με το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης «είχαμε λιγότερα μέτρα και ελάφρυνση χρέους», ενώ με το τωρινό σχέδιο «έχουμε περισσότερα μέτρα και περισσότερο χρέος».

«Εδώ μιλάμε για συντριβή δεν μιλάμε για ήττα. Ο Ναπολέων στο Βατερλώ τα πήγε καλύτερα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Το σχέδιό μας στο mail Χαρδούβελη θα το βλέπει ο ελληνικός λαός στις μελλοντικές γενιές όπως την Αγιά Σοφιά, περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις».

Σχολιάζοντας τις επιδιώξεις της κυβέρνησης για πολιτική λύση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε: «Ο κ. Τσίπρας ζητούσε πολιτική λύση. Χθες αυτό που ήρθε δεν ήρθε από την τρόικα, ήρθε από τους πολιτικούς. Η τρόικα φαντάζει φιλάνθρωπος μπροστά στην πολιτική λύση που πέτυχε ο κ. Τσίπρας».

Σε ό,τι αφορά τέλος το ενδεχόμενο εκλογών υποστήριξε ότι αν γίνουν σήμερα εκλογές θα είναι «εκλογές οικονομικού χάους». «Θα πάμε στις εκλογές με κλειστές τράπεζες. Θα πάμε στις εκλογές όπου δεν θα ξέρουμε αν την άλλη μέρα θα έχουμε ευρώ», επισήμανε.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact