ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Θα έχουμε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επόμενη Βουλή

«Χαίρομαι που έφυγε ο κ. Φίλης, ο κ. Τσίπρας, έκανε αυτό που ήθελα»

«Τι ακριβώς θα πει η εκλογή Τραμπ, για το ρόλο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα; Μέχρι τώρα είχαμε ένα Ομπάμα και έναν Λιου, οι οποίοι πιέζανε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο Τραμπ, είναι, είπαμε, (υπέρ) του απομονωτισμού, είναι σε άλλη γραμμή», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε σημερινές του δηλώσεις στον Βήμα FM, αναφορικά με το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα στα μέσα Νοεμβρίου.

«Ο ίδιος ο Ομπάμα ήταν πολιτικός αντίπαλος, άρα υπό την έννοια αυτή δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί, ποια δέσμευση μπορεί να αναλάβει ο Ομπάμα έναντι της Ελλάδας ή της Ευρώπης», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Για την απομάκρυνση Φίλη από την κυβέρνηση, παρατήρησε: «Θεωρώ θετικό ότι έφυγε ο κ. Φίλης, χαίρομαι, ως δεξιός που έφυγε ο κ. Φίλης, είναι ιδεολογικός και πολιτικός μου αντίπαλος ο κ. Φίλης και χαίρομαι που ο κ. Τσίπρας, έκανε αυτό που ήθελα εγώ. Όμως αντιλαμβάνομαι ότι για τους Αριστερούς, αυτό είναι μια τεράστια ιδεολογική ήττα, κολοσσιαίος εξευτελισμός για άλλη μια φορά της Αριστεράς».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας: «Εγώ πιστεύω θα την έχουμε στην επόμενη Βουλή, θα είναι στην επόμενη Βουλή. Δεν τελείωσε η καριέρα της κ. Κωνσταντοπούλου. Αδυνατώ αν πιστέψω ότι όλο το αντιμνημονιακό ρεύμα, δεν θα βρει τρόπο έκφρασης, η κ. Κωνσταντοπούλου, ξέρετε πόση διαφωνία έχω στις ιδέες της, είναι συνεπής σε αυτά που λεει, σέβομαι πάρα πολύ τους ανθρώπους, που για χάριν των ιδεών τους, μπορεί να αφήνουν καρέκλες, όπως έκανε η κ. Κωνσταντοπούλου και ο κ. Λαφαζάνης».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact