ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: «Τι να σηκώσει εναντίον μας ο Ερντογάν; Τα σαπάκια που έχει;»

Για την κλιμάκωση των προκλήσεων της Άγκυρας και τις προσωπικές επιθέσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Κυριάκο Μητσοτάκη μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως «αυτά που λέει για τα νησιά ο Ερντογάν δεν τα λέει ούτε μικρό παιδί», υποστήριξε πως ο τούρκος πρόεδρος έχει βρει τον δάσκαλό του στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και μίλησε για …σαπάκια.

«Ο Ερντογάν έχει βρει τον δάσκαλό του στον Μητσοτάκη. Αυτό έχει γίνει τώρα, γι’ αυτό φωνάζει όλη την ημέρα ο άνθρωπος. Προσέξτε. Πήρε τα Rafale βγαίνουν όλοι στις τουρκικές τηλεοράσεις λένε “έχει αποκτήσει αεροπορική υπεροχή η Ελλάδα”», είπε.

«Πήρε τις φρεγάτες, μόλις τις παραλάβουμε θα κερδίζουμε και στο στόλο. Έφτιαξε τις διεθνείς συμμαχίες, με την Αμερική, με τη Γαλλία, με τη Βρετανία (…) δεν κουνιέται κανένας εναντίον της Ελλάδας. Βγαίνει να πει κάτι ένας Τούρκος αξιωματούχος, βγαίνουν πέντε χώρες τον βρίζουνε. Πού τα έχει ξαναδεί η Τουρκία όλα αυτά ρε Γιώργο;», συνέχισε.

»Πήγε να περάσει τους μετανάστες από τον Έβρο, του έβαλε τον φράχτη. Πήγε να τους περάσει από τα νησιά, του έβαλε τις βάρκες. Πήγε να βγάλει τον στόλο του έκανε επακούμβηση. Τι άλλο να του κάνει δηλαδή ο Μητσοτάκης; Να του πάρει και την Πόλη;», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν θα τολμήσει η Τουρκία να κάνει τίποτα»

Απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Αυτιά, ο υπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η Τουρκία δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα.

«Διότι, πρώτον, τώρα η Ελλάδα είναι εξαιρετικά ισχυρότερη. Έχουμε παραλάβει ήδη 6 Rafale. Ξέρεις τι δύναμη πυρός είναι αυτή στον αέρα; (….)Βαρούν και βυθίζουν τα πλοία στο Βόσπορο. Χτυπούν μέσα στην Άγκυρα και διαλύουν 40 στόχους. Πού να κουνηθεί ο Ερντογάν; Τι να σηκώσει εναντίον μας ο Ερντογάν; Τα σαπάκια που έχει; (….) Οι Τούρκοι όλα αυτά τα χρόνια έλεγαν χαζομάρες για γαλάζιες πατρίδες. Τα παίρνει τώρα ο Μητσοτάκης και όπου πηγαίνει τα δείχνει και τους ξεφτιλίζει. », συνέχισε.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact