ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα ζώδια κάποιες συγκεκριμένες μέρες του Οκτωβρίου θα είναι πολύ σημαντικές

Για τους αστρολόγους, ο φετινός δεύτερος μήνας του φθινοπώρου μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή κάποιων ζωδίων.

Δείτε ποιες είναι οι πιο σημαντικές κινήσεις πλανητών του μήνα και σε ποιες ημερομηνίες και μάθε ποιους θα επηρεάσουν περισσότερο.

– Ο Ερμής στις 3/10, 11:14 πμ επισκέπτεται τον Σκορπιό, επικεντρώνοντας την προσοχή του συγκεκριμένου ζωδίου αλλά και τη δικής σας, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι, σε οικονομικές υποθέσεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια και μισθολόγια μπαίνουν στο τραπέζι για διαπραγμάτευση, ενώ όροι και προϋποθέσεις εξετάζονται εξονυχιστικά. Το μυαλό σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά και πώς θα κλείσετε εκκρεμότητες με τον πιο συμφέροντα τρόπο. Κάποια κέρδη ή θετικές εξελίξεις σε συναφή θέματα να αναμένετε εσείς οι Ζυγοί κι οι Κριοί, ενώ εσείς Καρκίνοι κι Αιγόκεροι χτυπάτε στόχο και στα ερωτικά. Μια μέρα πριν εκπνεύσει ο Οκτώβριος, στις 30/10 αποφασίζει να κόψει ταχύτητα, δηλαδή, θα είναι σε στάση. Τι σημαίνει αυτό; Μαντέψτε! Γυρνά ανάδρομος βρε!

-Ο Άρης αποχωρεί από την Παρθένο στις 4/10, 07:21 πμ κι έρχεται να ταρακουνήσει εσάς τους Ζυγούς. Φτάνει πια με τις παλινδρομήσεις και τις αμφιταλαντεύσεις, την αναποφασιστικότητα, τις ανασφάλειες και τους δισταγμούς! Χάνετε χρόνο, χάνετε ευκαιρίες, χάνεστε και εσείς. Τώρα ήρθε η στιγμή να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε, να κυνηγήσετε, να κερδίσετε ό,τι θέλετε. Με τη διπλωματία όπου χρειάζεται, αλλά και το θράσος όπου απαιτείται. Εσείς οι Κριοί έχετε λυμένα αυτά τα… θέματα. Η βιασύνη όμως μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα και να διαλύσετε, χωρίς ενδοιασμό, ό,τι έχετε φτιάξει μέχρι σήμερα. Το ίδιο κι εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφού η υπομονή σας θα εξαντληθεί. Παρθένοι και Ιχθύες θα έχετε τον ασυμμάζευτο στα οικονομικά σας με έσοδα-έξοδα να βρίσκονται σε ισοψηφία, ενώ εσείς οι Δίδυμοι στα ερωτικά σας με τη μέθοδο «φύγε εσύ, έλα εσύ».

– Η Αφροδίτη πιο σeξy από ποτέ, το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου, και συγκεκριμένα στις 20:05 μμ, περνά στον Σκορπιό. Μας καλεί να βιώσουμε τον απόλυτο έρωτα, να παρασυρθούμε από το πάθος της και να τα δώσουμε αλλά και να τα πάρουμε όλα. Τα συναισθήματα που θα προκαλέσει σε σας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους θα είναι έντονα και σαρωτικά και δε θα σας αφήσουν… δράμι μυαλό στο κεφάλι αφού αυτό που θα σας νοιάζει είναι το πώς θα καλύψετε τις βαθύτερες σεξουαλικές σας ανάγκες και επιθυμίες, να χαθείτε σε ένα κορμί και να γίνεται ένα. Ανάλογες εμπειρίες, εκτός από οικονομικά οφέλη, υπόσχεται και σε σας Κριούς, Ζυγούς που έχετε σαφέστατο προβάδισμα για βράδια γεμάτα έντονες στιγμές και μοιραίες καταστάσεις που θα σας κρατούν ξάγρυπνους, ενώ Καρκίνοι και Ιχθύες θα βρεθείτε με το ένα πόδι σε σχέση.

-Η Πανσέληνος που γίνεται στις 14/10, 00:06 πμ, στις 20° 13’ του Κριού, έρχεται να ανακινήσει θέματα στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις, αλλά και να δημιουργήσει σοβαρότατα ζητήματα σε αυτούς τους τομείς σε σας τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, αφού θα είναι περικυκλωμένη από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Οπλιστείτε με κουράγιο και υπομονή, ξεκινήστε εκκαθαρίσεις και τελειώνετε με τα παλιά που έχουν πια σαπίσει. Θυμηθείτε το κλασικό: Δεν φτιάχνεις ομελέτα, χωρίς να σπάσεις αβγά. Τώρα, αν ξεκάνετε όλη την… καρτέλα, εσείς ξέρετε καλύτερα. Να σκέφτεστε όμως πάντα ότι κάθε κίνησή σας θα έχει και τις ανάλογες επιπτώσεις. Οπότε, να είστε προσεκτικοί για να μην χτυπάτε μετά το κεφάλι σας στον τοίχο. Τυχεροί μόνο μέσα στην ατυχία σας θα είστε εσείς Παρθένοι και Ιχθύες, Λέοντες και Δίδυμοι, όσον αφορά στα ερωτικά και τα οικονομικά σας! Αν όμως κάνετε γιούργια, να ξέρετε ότι θα στραπατσάρετε τα ωραία σας μουτράκια!

-Ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό στις 23/10, 20:19 μμ, ενισχύοντας στο μέγιστο τον μαγνητισμό σας, το σεξαπίλ σας, τη θέληση και την αποφασιστικότητα πρωτίστως σε εσάς τους Σκορπιούς και καλώντας σας να βάλετε τη σφραγίδα σας μέσα στον επόμενο μήνα, να αναλάβετε τα ηνία στα προσωπικά σας, να πάρετε πρωτοβουλίες, να βάλετε στόχους και φυσικά να τους πετύχετε. Το ίδιο ωθείστε να κάνετε κι εσείς, Ταύροι, Λέοντες κι Υδροχόοι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και στα επαγγελματικά σας. Δε θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, όλα θα είναι μεθοδευμένα, στρατηγικά σχεδιασμένα και θα εκμεταλλευτείτε κάθε συγκυρία για να τα καταφέρετε! Εσάς τους Ζυγούς και τους Κριούς θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, ενώ Καρκίνους και Αιγόκερους ερωτικά!

-Την ημέρα του ΟΧΙ, στις 28/10, 05:37 πμ έχουμε τη Νέα Σελήνη στις 4° 24’ του Σκορπιού κι εκεί να δείτε τι αρνήσεις που θα πέσουν, βροχή, αφού ο Ουρανός στον Ταύρο να κουνάει το χέρι του από απέναντι! Αντιδράσεις, επαναστατικές τάσεις, προκλήσεις και ένα τέλος ξαφνικό είναι πολύ πιθανό για εσάς τους Σκορπιούς, τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Υδροχόους. Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα επαναπροσδιοριστούν, θα τερματιστούν με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ με μεγαλύτερη ευκολία από ποτέ θα τελειώσουν παθογένειες και κακώς κείμενα. Απρόσμενες αποφάσεις για δημιουργία δεσμού, γάμο ή συμβίωση, αλλά και ρήξεις και χωρισμοί παίζουν δυνατά. Εσείς οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Κριοί και οι Ζυγοί μπορεί από τελευταίοι να έρθετε πρώτοι στον ερωτικό ή οικονομικό τομέα, αλλά και το ανάποδο! Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, οπότε μη δένετε το γάιδαρό σας πουθενά.

Πηγή: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact