ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Ξανθόπουλος: Με πόσα έτρεχε ο τραγουδιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο με έναν νεκρό

Την πρώτη εικόνα για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στο Μενίδι, στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος, έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο τραγουδιστής κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της λεωφόρου Δεκελείας στο Μενίδι, όταν του πετάχτηκε από STOP ένα ΙΧ. Στην προσπάθειά του να το αποφύγει, ο τραγουδιστής βγήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου ωστόσο λίγα μέτρα πιο πέρα συγκρούστηκε με το όχημα των δυο νεαρών.

Το όριο στην συγκεκριμένη περιοχή είναι τα 40 χιλιόμετρα καθώς πρόκειται για αστικό ιστό και ο τραγουδιστής κινούνταν πολύ πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Παράλληλα, μιλώντας στον ALPHA, ο τραγουδιστής εμφανώς σοκαρισμένος ανέφερε τα όσα συνέβησαν ζητώντας παράλληλα να δοθούν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για το αυτοκίνητο που ήρθε από το αντίθετο ρεύμα.

«Όχι, όχι, δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου», ανέφερε ο νεαρός τραγουδιστής για το μοιραίο τροχαίο στη λεωφόρο Δεκελείας.

Το video ντοκουμέντο του ALPHA, δείχνει πως ένα όχημα περνάει από STOP και τότε το όχημα του τραγουδιστή έκανε ελιγμό για να το αποφύγει. Έτσι φαίνεται το τζιπ του τραγουδιστή να χτυπά πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δυο νεαρών.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αυτό έφυγε, το ψάχνουμε», ανέφερε άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του τραγουδιστή.

Μάλιστα, σε ένα δεύτερο video φαίνεται το ΙΧ που πέρασε το STOP, φαίνεται να βγαίνουν από το αυτοκίνητό δυο άτομα λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο που έγινε το τρακάρισμα και στη στη συνέχεια να φεύγουν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact