ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί η Πάμελα Άντερσον αρνείται να μπουγελωθεί


Τις ενστάσεις της απέναντι στον οργανισμό του ΑLS προέβαλε η πρώην σταρ του Baywatch, δηλώνοντας πως τα πειράματα για τη θεραπεία της ασθένειας γίνονται σε ζώα, κάτι στο οποίο είναι αντίθετη

Aκόμα και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους να μπουγελώθηκε για καλό σκοπό ακολουθώντας την καμπάνια του οργανισμού κατά της Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης, δηλαδή τη νόσο ALS. Όμως, η πολύ γνωστή ηθοποιός Πάμελα Άντερσον αρνείται κατηγορηματικά να το συμμετέχει στο ομαδικό μπουγέλωμα. Ο λόγος δεν είναι ότι φοβάται μην τσαλακώσει την εικόνα της αν την δουν οι θαυμαστές της μπουγελωμένη και απεριποίητη, αλλά κάτι πολύ σοβαρότερο, όπως τουλάχιστον εκείνη ισχυρίζεται. 

Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στην σελίδα της στο Facebook, η Πάμελα Άντερσον εξηγεί πως αρνείται να βοηθήσει τον οργανισμό ALS καθώς τα πειράματα που διεξάγει για την θεραπεία της ασθένειας γίνονται σε ζώα. 

Η πρώην σταρ του Baywatch, που σήμερα είναι 47 ετών γράφει: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου να κάνει το “Ice bucket challenge” σας. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τις απολαμβάνω, ενώ είναι πάντα ωραίο να προκαλείς το ενδιαφέρον για ένα σκοπό με έναν διασκεδαστικό, δημιουργικό τρόπο. Αλλά ψάχνοντάς το λίγο παραπάνω, διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να συστρατευθώ με το συγκεκριμένο μήνυμα. Έτσι, σκέφτηκα να προκαλέσω εγώ τον ALS να σταματήσει τα πειράματα στα ζώα. Πρόσφατα πειράματα που διεξήχθησαν υπό τον ALS, κατέληξαν με ποντίκια που είχαν τρύπες στα κρανία τους, είχαν μολυνθεί με την παραλυτική ασθένεια, ενώ ήταν αναγκασμένα να τρέχουν ασταμάτητα μέχρι να καταρρεύσουν από την εξάντληση. Έκαναν χημικές ενέσεις σε μαΐμούδες, στα μυαλά και τις ράχες τους και οι οποίες σύντομα πέθαναν. Ποια είναι τα αποτελέσματα αυτών των πειραμάτων (εκτός από πολύ πόνο)»; 

Post by Pamela Anderson.
 Συνόδευσε την ανάρτηση με μια φωτογραφία της, όπου κρατά ένα πανό με το σύνθημα «Σταματήστε τα πειράματα στα ζώα». Δέχθηκε χιλιάδες μηνύματα, πολλά από τα οποία συμφωνούν και δικαιώνουν το σκεπτικό της, αλλά και πάρα πολλά που εκφράζουν την αντίθετη άποψη, πως δηλαδή τα πειράματα γίνονται για καλό σκοπό και πρέπει να συνεχιστούν.

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact