ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί ο Νίκος Ανδρουλάκης αρνήθηκε να δει τον Μητσοτάκη

Ανδρουλάκης – Μητσοτάκης: Χθες, ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης αρνήθηκε δύο φορές να συναντηθεί μαζί του.

Αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει προκαλέσει η χθεσινή αναφορά Μητσοτάκη στον Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας ότι αρνήθηκε δύο φορές, έστω και να συναντηθούν. Η τοποθέτηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, με τον Δημήτρη Μάντζο να κατηγορεί τον πρωθυπουργό πώς “μπήκε στη ζώνη του θράσους, καταλογίζοντας στον Νίκο Ανδρουλάκη κακή πίστη ή αντιπολιτική συμπεριφορά. Να το κάνει αυτό ο πρωθυπουργός, από το γραφείο του οποίου λειτούργησε ο “Μεγάλος Ανιψιός”, ένα σύστημα παρακολουθήσεων και υποκλοπών, συνιστά θράσος”.

“Το μόνο ενδιαφέρον που θα μπορούσε να έχει μια συνάντηση μεταξύ τους θα ήταν να του πει πότε, γιατί και με ποιο προϊόν τον παρακολουθούσε. Διότι υποκλοπές είχαν γίνει τότε, το λέει και η ΕΥΠ και η ΑΔΑΕ. Άρα να είμαστε ειλικρινείς, να έχουμε θάρρος και να πούμε και μισή κουβέντα”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Από την ΝΔ απάντησαν στον κ. Μάντζο, “ο οποίος αιτιολόγησε την άρνηση του κ. Ανδρουλάκη να συναντήσει τον κ. Μητσοτάκη, μιλώντας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων” ότι “η πρόσκληση του πρωθυπουργού απευθύνθηκε δύο φορές στον κ. Ανδρουλάκη όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή οκτώ μήνες πριν από αυτήν την υπόθεση. Προφανώς, άλλοι είναι οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Ανδρουλάκης αρνήθηκε δύο φορές τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη”.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact