ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιατί οι άνδρες υψηλής αξίας αγνοούν τις γυναίκες!

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικές γυναίκες φέρονται στους άνδρες σαν σκουπίδια, την ίδια στιγμή που κυνηγούν άλλους με τόσο ενθουσιασμό;

Αν νομίζετε ότι το “να έχεις πολλά χρήματα” ή το “να δείχνεις όμορφος” είναι το κλειδί για να βγεις ραντεβού, κάνετε λάθος. Υπάρχουν πολλοί όμορφοι άντρες που δεν παίρνουν ποτέ δεύτερο ραντεβού, και υπάρχουν πολλοί πλούσιοι άντρες που οι γυναίκες βλέπουν απλώς ως πιθανά κορόιδα για τα χρήματά τους.

Όταν μιλάμε για την εκτίμηση των ιδιοτήτων, εκτιμώ τους άνδρες που μπορούν να αγνοούν τις γυναίκες. Το ενενήντα τοις εκατό των αρσενικών είναι Simps και θέλουν πραγματικά να συζητήσουν με μια γυναίκα.

Εκτιμώ τους άνδρες, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχουν αυτοί οι άνδρες που ξέρουν να αγνοούν τις γυναίκες και αυτό τις τρελαίνει. Αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες αποζητούν την προσοχή και μόλις σταματήσετε να τους την δίνετε, ξεχωρίζετε αμέσως από τους περισσότερους άλλους άνδρες.

Ωστόσο, υπάρχει μια ψυχολογία πίσω από το πώς να αγνοείτε σωστά τις γυναίκες, θα μάθετε ακριβώς πώς να την εφαρμόσετε και εσείς.

Πάμε να δούμε 8 λόγους για τους οποίους οι άνδρες υψηλής αξίας αγνοούν τις γυναίκες.

1. Ελεύθερη προσοχή

Τη στιγμή που μια κυρία ανοίγει το τηλέφωνό της, δέχεται μηνύματα από άνδρες που θέλουν να της δώσουν δωρεάν προσοχή. Παρόλα αυτά, ένας άντρας υψηλής αξίας δεν της δίνει την προσοχή δωρεάν. Μπορεί να συναντήσει μια γυναίκα και να συστηθεί για να δημιουργήσει μια σπίθα σύνδεσης, αλλά μετά από αυτό, η δωρεάν προσοχή σταματά. Έχει πλέον βάλει τον εαυτό του στο ραντάρ, αλλά της φέρεται σαν να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Μην με παρεξηγήσετε: αν το 90% των ανδρών της δίνουν δωρεάν προσοχή τακτικά, τότε γιατί αυτός ο άνδρας δεν της δίνει προσοχή; Εκείνη θα αναρωτηθεί για το εάν δεν είναι αρκετά ξεχωριστή για να τραβήξει την προσοχή.
Παρόλο που αυτά τα παιχνίδια μυαλού μπορεί να είναι διασκεδαστικά για να τα παίξετε όταν κοιμάστε στον καναπέ ή όταν είστε απασχολημένοι με ένα βιντεοπαιχνίδι, δεν σας προτείνω να το κάνετε. Προσπαθώ να πω ότι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη αξία στο δικό σας χρόνο και να εστιάσετε την προσοχή σας. Ένας άντρας με υψηλή αξία προτιμά να εργάζεται για τους δικούς του στόχους παρά να χάνει τον χρόνο του στέλνοντας μηνύματα σε τυχαία κορίτσια.

2. Απασχολημένοι με το σκοπό τους

Αυτοί οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να επιτύχουν τις υψηλές φιλοδοξίες τους. Οι άνδρες υψηλής αξίας βάζουν την ενέργειά τους στο να δημιουργήσουν μια ζωή για την οποία μπορούν να είναι περήφανοι αντί να περιμένουν παθητικά να τους χτυπήσει η τύχη- αντίθετα, κάνουν τα πράγματα να συμβούν. Η προσπάθεια και η φιλοδοξία τους είναι πολύ ελκυστικές για τις γυναίκες. Γιατί είναι κάτι που λείπει από τους άντρες χαμηλής αξίας που τους δίνουν καθημερινά προσοχή.

3. Να είστε τολμηροί

Η τύχη ευνοεί πάντα τους γενναίους. Σέβομαι τα αρσενικά γιατί ξέρω ότι το να ρισκάρεις και να μη φοβάσαι να πλησιάσεις τις γυναίκες όταν τις βλέπεις μπορεί να φέρει τεράστια οφέλη, όπως ότι ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και σου μαθαίνει πώς να ξεκινάς μια συζήτηση. Από την άλλη πλευρά, το να περιμένετε και να είστε σιωπηλοί είναι για κορόιδα, αφού δεν λειτουργεί και θα οδηγήσει μόνο σε χρόνια συνεχούς απογοήτευσης και δυσκολίας με τις γυναίκες. Ακούστε, το να είστε σιωπηλοί είναι χαρακτηριστικό των γυναικών όχι όμως και των ανδρών. Πριν καν συζητήσετε πώς να αγνοήσετε μια κυρία, πρέπει πρώτα να είστε σε θέση να την προσεγγίσετε με αντρικό τρόπο. Οι άνδρες δεν επιτρέπουν στη ζωή να τους τυχαίνει απλά. Παίρνουν αυτό που θέλουν.

4. Να ξέρετε πώς να είστε μόνοι

Όλοι γνωρίζουμε άντρες που έχουν συχνά σχέσεις. Όταν η σχέση τους τελειώνει, μπαίνουν γρήγορα σε μια άλλη. Είναι λυπηρό ότι πολλοί άνδρες φοβούνται να μείνουν μόνοι. Δεν είναι αυτό που κάνει ένας άνδρας υψηλής αξίας. Ο άντρας υψηλής αξίας τις αποφεύγει και επιλέγει μόνο τις γυναίκες του υψηλότερου διαμετρήματος που του αρέσουν. Οι γυναίκες έλκονται από τους άνδρες υψηλής αξίας επειδή μπορούν να αισθανθούν την αυτοπεποίθησή τους. Από την άλλη πλευρά, ένας άντρας χαμηλής αξίας αισθάνεται πάντα ελλιπής χωρίς γυναίκα και όταν πλησιάζει μια γυναίκα, χάνει την αυτοεκτίμησή του.

5. Αγνοήστε την

Αν ξεκινάει καυγάδες, μην την ενθαρρύνετε. Ήρθε η ώρα να την αγνοήσετε. Αν αισθάνεστε ότι βρίσκει δικαιολογίες για να ξεκινήσει καυγάδες μαζί σας, τότε απλά αφήστε την να φύγει, γιατί αυτό συνήθως σημαίνει ότι δεν σας σέβεται ή δεν σας εκτιμά. Με αυτόν τον τρόπο, της στέλνετε το μήνυμα ότι δεν μπορεί να έχει παρορμητικά ξεσπάσματα χωρίς συνέπειες. Ένας άντρας υψηλής αξίας δεν εμπλέκεται σε άσκοπες συζητήσεις και καβγάδες. Μην της δείχνετε καμία στοργή ή προσοχή μέχρι να αποδεχτεί το λάθος της.

6. Να είστε άμεσοι

Εκτιμώ τους άνδρες που είναι ξεκάθαροι και ειλικρινείς με τους άλλους. Είναι προτιμότερο να σας απορρίψουν παρά να χάνετε χρόνο παίζοντας παιχνίδια με μια γυναίκα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact