ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γλέντησε ελληνικά ο γκουρού της μόδας

Στη Μύκονο βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο παρουσιαστής και fashionista Rodner Figueroa. Ο βραβευμένος με Daytime Emmy για την προσφορά του στην καθημερινή εκπομπή «El Gordo y la Flaca» της λατινοαμερικάνικης τηλεόρασης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, αφού στην καθημερινή lifestyle εκπομπή παρουσιάζει τα νέα της μόδας, ενώ κριτικάρει τις εμφανίσεις των επωνύμων στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο.

Σε όλα τα στέκια

Επίσης είναι συμπαρουσιαστής του προγράμματος «Sal y Pimienta», το οποίο μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδυ και έχει ως πρωταγωνιστές -ποιους άλλους;- τους celebrities.

Ο γκουρού της μόδας από τη Βενεζουέλα επισκέφτηκε όλα τα κοσμικά στέκια του νησιού των ανέμων και τις πιο trendy παραλίες, όπως είναι η Ψαρού, το Καλό Λιβάδι, η Φτελιά, ενώ έκανε ένα πέρασμα και από το περίφημο Super Paradise. Μάλιστα από όλες τις εξορμήσεις του ανέβαζε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Κάθε βράδυ μαζί με την παρέα του επισκεπτόταν in εστιατόρια, ενώ ακολουθούσε ξέφρενο clubbing μέχρι το πρωί. Ως άνθρωπος της μόδας και ιδιαίτερα καλοντυμένος δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις μπουτίκ της Χώρας προκειμένου να δει τι «παίζει» στην ελληνική αγορά. Ενας από τους σχεδιαστές που τον εντυπωσίασαν ήταν ο Χρήστος Μυλωνάς ή ChrisP, όπως τον αποκαλούν.

«Ηρθε στο μαγαζί με έναν φίλο του και κοίταξαν προσεκτικά ένα ένα όλα τα ανδρικά ρούχα. Επέλεξαν μερικά για να δοκιμάσουν και πολύ ευγενικά ζητούσαν πληροφορίες για τις δημιουργίες μου, όπως αν τα σχεδιάζω εγώ ή αν κάνω τις επιλογές των σχεδίων και αν όντως η παραγωγή είναι hand made in Greece» αποκαλύπτει ο Χρήστος Μυλωνάς.

Οπως μας είπε μάλιστα, ο παρουσιαστής, που έχει γεννηθεί στο Καράκας, αγόρασε κάποια T-shirts με το χαρακτηριστικό σκίσιμο σε basic χρώματα και είπε ότι δεν έχει δει ξανά κάτι παρόμοιο. Αυτό αποκτά ιδιαίτερη αξία αν σκεφτεί κανείς ότι ο Figueroa έχει ψηφιστεί πάρα πολλές φορές ως ένας από τους πιο καλοντυμένους της showbiz, σε περιοδικά όπως το «People».

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι εταιρίες που κατά καιρούς τού έχουν κάνει πρόταση να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής τους καμπάνιας κι εκείνος -φυσικά- έχει δεχτεί.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact