ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Govgr Wallet: Ανοίγει σήμερα η εφαρμογή για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 4

Διαθέσιμη και για εκείνους με ΑΦΜ που τελειώνει σε 3 είναι σήμερα η εφαρμογή Gov.gr Wallet.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση είχαν εκδοθεί 85.324 ψηφιακές ταυτότητες και 63.751 ψηφιακά αντίγραφα διπλωμάτων οδήγησης, φθάνοντας συνολικά στα 149.075 ψηφιακά έγγραφα, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς.

Από την Τετάρτη (27/07) το απόγευμα ξεκίνησε η λειτουργία της με ένα ΑΦΜ ανά ημέρα να μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή και να κάνει εγγραφή. Έως αυτή την ώρα, είναι σήμερα διαθέσιμη για τους πολίτες των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε ψηφίο από 1 έως και 3, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανοίξει για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 4.

Το Gov.gr Wallet δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας, αποθήκευσης και ελέγχου των νέων ψηφιακών δελτίων ταυτότητας και ψηφιακών αδειών οδήγησης.

Τα νέα ψηφιακά δελτία ταυτότητας και της άδειας οδήγησης είναι ψηφιακά έγγραφα που εκδίδονται μέσω του gov.gr και είναι πλήρως ισάξια με τα έγχαρτα έγγραφα, για κάθε νόμιμη χρήση εντός της Ελληνικής επικράτειας. Δεν αποτελούν διεθνή ταξιδιωτικά έγγραφα.

Για την δημιουργία ψηφιακού δελτίου ταυτότητας και άδειας οδήγησης είναι απαραίτητοι οι προσωπικοί σας κωδικοί TaxisNet και η κατοχή επιβεβαιωμένου αριθμού κινητού τηλεφώνου στο ΕΜΕΠ. Για την χρήση της εφαρμογής είναι απαραίτητη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας από συσκευές iOS και Android εξίσου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact