ΕΛΛΑΔΑ

Γυναίκες στην Κρήτη πάνε για εμπρησμό και τυλίγονται στις φλόγες

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου κατάφερε τελικά να βρει την άκρη του νήματος, της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης με τον εμπρησμό, που έγινε σε επιχείρηση στο κέντρο του Ηρακλείου, το Νοέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με το creta24, υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες, ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έβαλε δύο γυναίκες να βάλουν φωτιά, για να εισπράξει τα λεφτά της ασφάλειας. Μάλιστα, η μία από τις δύο γυναίκες είναι η σύντροφός του.

Ωστόσο όπως θα δείτε στο βίντεο, κάτι δεν πήγε καλά στην… εφαρμογή του σχεδίου και εκτός από την επιχείρηση, λαμπάδιασαν και οι γυναίκες μετά από έκρηξη που έγινε!

Η επιχείρηση στην οποία εκδηλώθηκε ο εμπρησμός στεγάζονταν σε ισόγειο χώρο 60 τ.μ. σε πενταώροφο κτίριο με διαμερίσματα. Αν και διέθετε κάμερες ασφαλείας, ο ιδιοκτήτης είχε πει στην μοναδική υπάλληλό του, να μην βάζει συναγερμό τις τελευταίες ημέρες ενώ είχε αποσυνδεθεί και το καταγραφικό της εικόνας από τις κάμερες.

Ωστόσο η πυροσβεστική κατάφερε να εξασφαλίσει βίντεο από γειτονικές επιχειρήσεις, στο οποίο αποκαλύπτονται όλα!

Φαίνονται οι δύο γυναίκες να μπαίνουν στο χώρο της επιχείρησης έχοντας κλειδί στην κατοχή τους! Έμειναν εκεί σχεδόν ένα 20λεπτο, χωρίς να τις προβληματίζει καθόλου ότι ο χώρος έχει συναγερμό και κάμερες σε εμφανές (ορατό) σημείο, γεγονός που δηλώνει ότι μάλλον γνώριζαν ότι το σύστημα συναγερμού και καταγραφής εικόνας στην επιχείρηση δεν λειτουργούσε.

Ακολούθησε τηλεφώνημα από άγνωστο που ανέφερε ότι η εν λόγω πράξη προκλήθηκε από τον ιδιοκτήτη, προκειμένου να εισπράξει λεφτά από την ασφαλιστική εταιρεία που είχε ασφαλιστεί η επιχείρηση. Επίσης ο άγνωστος που τηλεφώνησε είπε ότι η μία από τις γυναίκες που έκαναν τον εμπρησμό, είναι η σύντροφος του ιδιοκτήτη.

Στην πορεία των ερευνών κλήθηκε για κατάθεση από την πυροσβεστική αρχικά η μια γυναικά που αναγνωρίστηκε, η οποία πήγε φορώντας γάντια στα χέρια για να καλύψει τα σημάδια από τα εγκαύματα.

Από τις άρσεις των τηλεφώνων που έγιναν, προέκυψε ότι οι γυναίκες βρίσκονταν στο Ηράκλειο το επίμαχο διάστημα, ενώ βρέθηκαν και φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιβιώνουν την παρουσία τους στην πόλη.

Μάλιστα, η μία γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ΚΑΤ καθώς τραυματίστηκε όταν την «πέταξε» πολλά μέτρα μακριά το ωστικό κύμα, από την έκρηξη που προκλήθηκε εκείνο το βράδυ.

Μετά από όλα τα παραπάνω, οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης τόσο οι γυναίκες που φέρονται να έβαλαν τη φωτιά, όσο και ο ηθικός αυτουργός που κρυβόταν πίσω από όλα αυτά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact