ΖΩΔΙΑ

H αυριανή ροζ υπερπανσέληνος θα προκαλέσει μεγάλο χαμό σε όλα τα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος στον 5ο οίκο σου έρχεται να φέρει αλλαγές στην ερωτική σου κατάσταση, οπότε δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στο προσκήνιο ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σε συνεπάρει, αφού εκτός της χημείας σας, θα έχετε και κοινές επιδιώξεις, οπότε υπάρχουν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης που αναζητάς καιρό. Από την άλλη, συναντήσεις με φίλους, διασκέδαση και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα θα ενταχθούν στο πρόγραμμά σου, ενώ θα έχεις τη διάθεση να εξοικονομήσεις χρόνο για να ασχοληθείς με πιο δημιουργικά πράγματα. Ενδέχεται όμως να αναγκαστείς να τον αφιερώσεις σε ένα φιλικό ή πολύ δικό σου άτομο που θα χρειαστεί ξαφνικά την υποστήριξη ή τη βοήθειά σου. Επειδή, ωστόσο, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και αρκετά δε θα πάνε όπως τα σχεδιάζεις, να παραμείνεις σε εγρήγορση.

ΛΕΩΝ
Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν το σπίτι, αλλά και το περιβάλλον σου, οπότε δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να ξεκινήσεις την αναδιαμόρφωση του χώρου σου, να κάνεις διάφορες αισθητικές παρεμβάσεις, αλλαγές, αγορές ή επιδιορθώσεις για να γίνει πιο λειτουργικός και άνετος, αλλά, δεν αποκλείεται όλα αυτά να γίνουν εξ αιτίας μιας αναγκαστικής μετακόμισης. Επίσης, η διευθέτηση ενός ακινήτου ή άλλων πρακτικών θεμάτων, ίσως απαιτήσει πολύωρες συναντήσεις και συζητήσεις με κάποια μέλη της οικογένειας, όπως και συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά σου για την επίλυσή τους, όμως να είσαι προετοιμασμένος/η για να αντιμετωπίσεις ξαφνική αλλαγή πλεύσης, πείσμα και απολυτότητα, που θα οδηγήσουν σε πολλές εντάσεις και διαξιφισμούς, που θα σε φέρουν στα όριά σου. Πιθανό είναι όμως κι ένα πρόβλημα άλλης φύσης ενός δικού σου ανθρώπου που θα επηρεάσει και τη συμπεριφορά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος στον 3ο οίκο σου σε καλεί να διευθετήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις σου και πρακτικά θέματα που θα ανακύψουν ξαφνικά. Ενδέχεται, δε, να αλλάξει η καθημερινότητά σου, αφού αρκετά θα είναι αυτά που θα αναλάβεις να τρέξεις. Όμως θα έρθεις αντιμέτωπος/η με καθυστερήσεις αλλά και πρόσωπα που, λες και είναι βαλτά, θα σου σπάσουν τα νεύρα με τον τρόπο τους. Επίσης, θα αναγκαστείς να γίνεις πιο ξεκάθαρος/η και συγκεκριμένος/η στην επικοινωνία σου γιατί από τη συμπεριφορά ή τα λόγια σου δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εντάσεις. Από την άλλη, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργιες επαφές, να εκφράσεις, αλλά και να βρεις στήριξη στην υλοποίηση κάποιων ιδεών σου, από ανθρώπους που δεν περίμενες, όπως και να μην έχεις τη συμπαράσταση προσώπων του κοντινού σου περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ
Με την Πανσέληνο στον 2ο οίκο σου, πολύ πιθανό να σου δημιουργηθεί μια ανησυχία για την οικονομική σου κατάσταση, γι’ αυτό και μπορεί να αλλάξεις τις αντιλήψεις σου όσον αφορά στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, υιοθετώντας μια πιο συντηρητική πολιτική, προκειμένου όχι μόνο να διατηρήσεις, όσα έχεις αλλά και για να αποκτήσεις κάποια πράγματα που χρειάζεσαι ή επιθυμείς πολύ. Γενικά, το να είσαι σταθερός/η, ώστε να κρατάς μια ισορροπία στα έσοδα και τα έξοδα, αλλά και να περικόψεις δαπάνες που δεν είναι άμεσης ανάγκης κρίνεται απαραίτητο. Ωστόσο, μην απορήσεις, αν ανακύψουν έκτακτα έξοδα, αμέσως μόλις πάρεις λεφτά στα χέρια σου. Από την άλλη, στα ερωτικά σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι για να υπάρξει βελτίωση του επιπέδου σου, οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος/η σε έναν… στόχο. Ανατροπές και στροφή 180ο μοιρών από την δική σου πλευρά θα υπάρξουν, όπως επίσης και αναθεωρήσεις των θέλω σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact