ΖΩΔΙΑ

H αυριανή ροζ υπερπανσέληνος θα προκαλέσει μεγάλο χαμό σε όλα τα ζώδια

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι εδώ και περιλαμβάνει και με μία… σκληρή Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία έρχεται για να δοκιμάσει τις αντοχές μας ποικιλοτρόπως.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το astrology.gr τίποτα δε θα μείνει όρθιο με αυτή την Πανσέληνο.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 27/04, 06:31 ώρα Ελλάδας, στις 07° 06 του Σκορπιού, η οποία είναι Super moon (Υπερπανσέληνος) και Ροζ, επηρεάζοντας Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 7 μοίρες.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, σε πολύ κοντινή απόσταση, θα δηλώσει το “παρών” σε αυτή την Πανσέληνο, φέρνοντας απρόσμενες εξελίξεις, αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις, στα επαγγελματικά, τα ερωτικά, τα οικονομικά και τις σχέσεις τόσο των παραπάνω ζωδίων, όσο και σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που θα χρειαστεί να έχουν γρήγορα αντανακλαστικά και πρόθυμα να αλλάξουν τα δεδομένα.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι φέρνει στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον 8ο οίκο σου σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά σου θέματα, που κρατούν καιρό και να τα ξεκαθαρίσεις. Οτιδήποτε αφορά σε πιστωτικά ιδρύματα.εφορία, ασφάλειες που μένουν ανοιχτά, οφείλεις τώρα, έχοντας ένα πλάνο και πρακτικό πνεύμα, να τα διευθετήσεις. Δεν αποκλείεται να ενισχυθούν τα εισοδήματά σου, να πάρεις ίσως κάποια χρήματα που δεν περίμενες, όμως εκεί θα φανεί κατά πόσο ξέρεις να κάνεις καλό κουμάντο, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες κι όχι ξοδεύοντας άσκοπα, καθώς το ίδιο πιθανό είναι και να σκάσουν έξοδα από το πουθενά. Από την άλλη, με τον ερωτισμό σου να αυξάνεται κατακόρυφα, ενδέχεται να εμφανιστεί στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που σου υπόσχεται μοναδικές νύχτες, ωστόσο, το να βιαστείς να… επενδύσεις πάνω του δεν είναι συνετό, αφού τα δεδομένα σύντομα θα αλλάξουν και ενδεχομένως οι πιέσεις να είναι περισσότερες απ’ όσες μπορείς να αντέξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Πανσέληνο στον άξονά σου, σου δίνεται η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές και να βάλεις τα πάντα σε μια καινούργια βάση. Ένας δεσμός ετών, μια συνεργασία ή ένας συνεταιρισμός μπορεί να τελειώσουν και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, από τη στιγμή που πλέον δε σε εκφράζουν ή δε σου προσφέρουν ικανοποίηση, όπως επίσης και να δημιουργήσεις κάτι νέο. Δεν είναι απίθανο, ακόμα, να αλλάξεις τακτική ή μελλοντικούς στόχους ή να ρισκάρεις κάτι διαφορετικό που συγκεντρώνει περισσότερες προοπτικές για επιτυχία ή κέρδη. Οι άλλοι, πάντως, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, αφού θα σε επηρεάσουν αρκετά και ίσως πάρεις ορισμένες αποφάσεις κατόπιν πίεσης. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις το οτιδήποτε, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά θέματα, αλλά και υγείας. Στην πρώτη περίπτωση οι σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες ή υπαλλήλους σου θα δοκιμαστούν και θα χρειαστεί με γρήγορα αντανακλαστικά και ψυχραιμία να επιλύσεις τις όποιες διαφορές σας. Ωστόσο, ορισμένα «μυαλά» θα είναι απόλυτα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τα παρατήσεις γιατί θα νιώσεις ότι όλη αυτή η κατάσταση σε επηρεάζει και σωματικά και ψυχικά. Από την άλλη θα προσπαθήσεις να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή μια αποτοξίνωση, αφού έχεις μια ροπή στις παρασπονδίες, ώστε να αποκτήσεις μεγαλύτερη ευεξία, παράλληλα όμως θα φροντίζεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Πιθανό, επίσης, είναι να ξεκινήσεις και κάποιες τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου που σχεδίαζες καιρό πριν, αλλά όλο ανέβαλες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact