ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H Μπάρτσα “σκότωσε” τον «κακό της δαίμονα – highlights και γκολ

Δεν άντεξαν οι Γερμανοί και λύγισαν στα τελευταία λεπτά.

Ο “κακός δαίμονας” της Μπαρτσα, η Μπάγερν έπεσε στη μάχη απο το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Champions League και δίκαια.

Το πάνω χέρι είχε ο Μέσι απέναντι στο Νόιερ που έμοιαζε ανίκητος.

Τότε όμως ήρθε η ώρα του…. Μέσιιιιι.

Στην 100ή ευρωπαϊκή του συμμετοχή κατάφερε σε αυτό το τελευταίο τέταρτο να πετύχει δύο γκολ το ένα ομορφότερο από το άλλο και να βγάλει την ασίστ στο Νεϊμάρ που έγραψε το τελικό 3-0. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ελάχιστες πιθανότητες αντίδρασης πλέον στους Βαυαρούς στη ρεβάνς του Μονάχου.

Ιδίως εκείνο το τελευταίο γκολ στο 94′ έμοιαζε με μαχαιριά στην καρδιά του Πεπ που είδε την παλιά του αγαπημένη να τον πληγώνει και να του κόβει τον δρόμο για τον τελικό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων.

Οι γερμανοί όμως στέκονταν καλά στην άμυνα, αποδεικνύοντας πως ήταν σωστά προετοιμασμένοι. Βέβαια τα πάντα θα ήταν διαφορετικά αν ο Νόιερ δεν έκανε 3-4 εκπληκτικές αποκρούσεις μην επιτρέποντας στην Μπάρτσα να πάρει το προβάδισμα. Σταμάτησε κατά σειρά τον Σουάρες, τον Νεϊμάρ και τον Ντάνι Άλβες, την ώρα που στην απέναντι περιοχή ο Λεβαντοφκσι έχασε μια καλή ευκαιρία.

Αναγκαστικά ο ρυθμός έπεσε και έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Τα πράγματα έμοιαζαν ότι δύσκολα θα άλλαζαν, αλλά ο Μέσι δεν είχε μιλήσει ακόμη. Στο 77′ άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και στο 80′ έκανε το 2-0. Πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή σωριάζοντας τον καημένο Μπόατενγκ πλάσε τον Νόιερ και έστειλε στα ουράνια τους οπαδούς της Μπάρτσα.

Το κερασάκι ήταν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν έβγαλε μόνο του τον Νεϊμάρ ο οποίος αυτή τη φορά πλάσαρε εύστοχα τον Νόιερ για το τελικό 3-0.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (82′ Τσάβι), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπενατιά, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ (79′ Γκέτσε), Τιάγκο Αλκάνταρα, Λεβαντόβσκι.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact