ΖΩΔΙΑ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 7 Ιανουαρίου ως 4 Φεβρουαρίου 2019

Στις 7 Ιανουαρίου 2019, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και θα παραμείνει ως τις 4 Φεβρουαρίου 2019.

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μας αρέσουν τα ταξίδια, απολαμβάνουμε τη νυχτερινή ζωή, συζητάμε για τους ξένους πολιτισμούς και ψάχνουμε την περιπέτεια στην ερωτική μας ζωή.

Μπορεί να μας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για να δεσμευτούμε με ένα άτομο και πειραματιζόμαστε στον έρωτα. Θα παίξουμε το ερωτικό παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ως μέρος της αναζήτησης της εμπειρίας.

Αφροδίτη στον Τοξότη: Ο έρωτας είναι μια τρελή περιπέτεια!

Έχουμε μια φιλική συμπεριφορά, που ανοίγει τις πόρτες σε νέους ανθρώπους στη ζωή μας. Συνήθως είμαστε αστείοι και διασκεδαστικοί και οι άλλοι άνθρωποι θέλουν να μας πλησιάσουν. Είναι εύκολο να κάνουμε νέες γνωριμίες και αυτό οδηγεί στη δημιουργία γρήγορων ερωτικών δεσμών. Μπορεί βέβαια να είμαστε γρήγοροι για να συνάψουμε μια νέα σχέση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για δέσμευση. Η ανάγκη μας για ελευθερία πηγάζει ως επί το πλείστον από συναισθηματικές εμπλοκές. Ψάχνουμε για κάποιον που μας διεγείρει με νέες εμπειρίες.

Μπορεί και να κάνουμε ταξίδια με το σύντροφό μας ή να συνάψουμε σχέση με κάποιον, που έχει μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική μας. Έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε το σύντροφό μας, αλλά απογοητευόμαστε όταν αποδειχθεί ότι δεν είναι τέλειος. Δεν είναι δύσκολο να κερδίσουμε ένα περιστασιακό σύντροφο, αλλά το να δεσμευτούμε συνήθως απαιτεί χρόνο. Είμαστε ιδεαλιστές και αποτελούμε πηγή έμπνευσης για τους άλλους, καθώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ειλικρίνειά μας.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

Αφροδίτη στον Τοξότη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Τοξότη στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, βρίσκετε τρόπους να ξεφύγετε από την ανία και την πλήξη, δεν μπορείτε τώρα να ζείτε σε μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Αν η ζωή σας ήταν κουραστική και βαρετή, ένα ταξίδι κάπου μακριά από την πόλη σας την ανανεώνει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε ακόμα και με άτομα που είναι διαφορετικά από το συνηθισμένο τύπο σας κι αν είστε σε σχέση, θέλετε να αποδράσετε από τη ρουτίνα, να νιώσετε ελεύθεροι να κάνετε αυτό που θέλετε. Κερδίζετε την αναγνώριση και το σεβασμό των άλλων και κυνηγάτε τους μεγαλεπήβολους στόχους σας, στηριζόμενοι στη δύναμή σας, την αποφασιστικότητά σας και την αισιοδοξία σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact