ΕΛΛΑΔΑ

Η Αγγελική Παπαδοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα Corporate Affairs Director στη Stoiximan

Τη θέση της Corporate Affairs Director στον Όμιλο Stoiximan αναλαμβάνει η Αγγελική Παπαδοπούλου, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας, της διαχείρισης κρίσης και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 η κα Παπαδοπούλου εργαζόταν ως Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων στην Nestlé Ελλάς, την ελληνική θυγατρική του μεγαλύτερου πολυεθνικού ομίλου τροφίμων παγκοσμίως.

Η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της διοικητικής δομής, εντάσσει την Αγγελική Παπαδοπούλου στο ανθρώπινο δυναμικό της. Με την ιδιότητα της Corporate Affairs Director, η κα Παπαδοπούλου θα διαχειριστεί το σύνολο της εταιρικής επικοινωνίας, καθώς και την ανάπτυξη των προγραμμάτων εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan.

Η Αγγελική Παπαδοπούλου σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Μετά από μακρά πορεία στους χώρους της δημοσιογραφίας και των εκδόσεων, από το 2010 εργάστηκε ως Υπεύθυνη Εταιρικών Υποθέσεων για την Nestlé Ελλάς, με σημαντική συνεισφορά στην ανάπτυξη και την προστασία της εταιρικής εικόνας, αλλά και την εφαρμογή των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα. Επιπλέον, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων) και σήμερα είναι μέλος της Επιτροπής ΕΚΕ του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου.

Η Αγγελική Παπαδοπούλου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan κ. Γιώργος Δασκαλάκης σε δήλωσή του ανέφερε, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα προσθήκη στην ομάδα της Stoiximan. Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης και εξωστρέφειάς μας, υποδεχόμαστε ένα ακόμη ικανό στέλεχος που έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την διοικητική δομή της εταιρείας. Η σταδιοδρομία και η σωρευμένη εμπειρία της Αγγελικής σε θέματα που άπτονται της εταιρικής φήμης, της ανάπτυξης προγραμμάτων εταιρικής υπευθυνότητας, της εσωτερικής επικοινωνίας αλλά και ενός διευρυμένου πεδίου καθηκόντων που αποδίδουν στην εταιρεία ποιοτικά χαρακτηριστικά, μετρήσιμα αποτελέσματα και τελικά προστιθέμενη αξία που διαμοιράζεται προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων μερών, είναι όλα αυτά που οδήγησαν στην συμπόρευσή μας.»

“Είναι εύκολο να αισθανθείς γρήγορα μέλος της οικογένειας της Stoiximan. Η βαθιά ανθρωποκεντρική της κουλτούρα συνδέεται άμεσα με τη δυναμική της ανάπτυξη και την εξωστρέφεια, θέτοντας την καλύτερη βάση για τα επόμενά της βήματα. Γι’ αυτό και είναι μεγάλη μου χαρά να συμβάλλω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στο μέλλον της, συνεχίζοντας να επιδιώκω τις βέλτιστες πρακτικές που αναδεικνύουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο της επιχειρηματικότητας στη χώρα», σημείωσε η κα. Αγγελική Παπαδοπούλου.

Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται στις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 500 εργαζόμενους για τις 5 ευρωπαϊκές αγορές (Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Γερμανία και Αυστρία), στις οποίες δραστηριοποιείται. Πρόσφατα η Stoiximan ανακοίνωσε την έναρξη της επιχειρηματικής της δράσης στην Θεσσαλονίκη μέσα από το πρότυπο Gametech Hub. Παράλληλα με την εταιρική της δραστηριότητα, η Stoiximan αναπτύσσει το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «Μικροί Ήρωες», ενώ ταυτόχρονα επικεντρώνεται σε δράσεις με πρωταγωνιστές την οικογένεια και το παιδί, το περιβάλλον, τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact