ΚΟΣΜΟΣ

Η αλήθεια των ροζ γραμμών: Τι συμβαίνει στα σπίτια των κοριτσιών που γδύνονται για χάρη των πελατών τους

«Στις περισσότερες χώρες το να δέχεσαι και να προσφέρεις σεξουαλικές υπηρεσίες –ακόμα και εικονικές- επί πληρωμή, θεωρείται παράνομο. Στη Ρουμανία, το να εργάζεσαι σαν κορίτσι των ροζ γραμμών όχι μόνο είναι νόμιμο, μα επιπλέον θεωρείται πως αποτρέπει την πορνογραφία αλλά και την πορνεία.

Ο αριθμός των πελατών του εικονικού σεξ (με κάμερα) αυξάνεται συνεχώς, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Μιλάμε για πελάτες ηλικίας από 18 έως 75 ετών, παντρεμένους ή χωρισμένους».

Αυτή ακριβώς είναι η εισαγωγή του φωτογραφικού project «WebCam Girls» του Ιταλού φωτογράφου Στέφανο Σιράτο, ο οποίος θέλησε να παρουσιάσει στο κοινό τι πραγματικά συμβαίνει στον προσωπικό χώρο των «κοριτσιών της κάμερας» της πρωτεύουσας της Ρουμανίας, τα οποία πληρώνονται αδρά για να προσφέρουν τις σεξουαλικές τους υπηρεσίες μέσω διαδικτύου.

Ο ίδιος, φωτογράφισε τις ζωντανές μηχανές του σεξ στα 15 υπνοδωμάτια ενός εκ των σπιτιών της εταιρείας «Happy Studios», με το υλικό που εξασφάλισε στο κοινό να είναι κάτι περισσότερο από ενδιαφέρον.

Και πώς να μην είναι όταν στη συγκεκριμένη εταιρεία εργάζονται επαγγελματίες του είδους με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας;

Πώς περνά η ώρα στο δωμάτιο ενός camera girl το οποίο περιμένει τους διαδικτυακούς του πελάτες για να… ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο σεξ με μόνο του σύμμαχο την κάμερα;
«Τα κορίτσια του video chat στις ιστοσελίδες πορνό είναι δυνατό να αμείβονται με περισσότερα από 40.000 δολάρια τον μήνα.

Στο Βουκουρέστι τα video chat studios μετρούν περισσότερα από 10 χρόνια στη βιομηχανία του θεάματος. Βρίσκονται, μάλιστα, δίπλα από τα Πανεπιστήμια, μιας και μία στις δύο κοπέλες που εργάζονται σε αυτά, είναι φοιτήτριες που θέλουν να βγάλουν τα έξοδά τους ή ακόμα και ένα έξτρα εισόδημα», συνεχίζει ο καλλιτέχνης απαθανατίζοντας βήμα βήμα τα σκληρά εργαζόμενα κορίτσια ήδη από την προετοιμασία τους για να συναντήσουν τους πελάτες που χαίρονται τα κορμιά τους μέσω… διαδικτύου.

Πόσο εύκολο είναι να εντοπίσεις ένα τέτοιο κορίτσι on line; Σύμφωνα με τον Σιράτο, κάθε βράδυ, μπορεί να βρει κανείς διαθέσιμα από 2.000 έως και 6.000 κορίτσια για διαδικτυακό σεξ με κάμερα στις ιστοσελίδες πορνό.

«Η ανάγκη για σεξ, οδηγεί τους πελάτες να μπαίνουν στη διαδικασία του live chat, αλλά αν ένα κορίτσι επιθυμεί να βγάλει αρκετά χρήματα δεν αρκεί να γδυθεί. Θα πρέπει να καταλάβει ποιον έχει απέναντι και να τον κάνει να μείνει συνδεδεμένος για όση περισσότερη ώρα μπορεί», υπογραμμίζει ο τολμηρός φωτογράφος που μπήκε στα δωμάτιά τους αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, πολλά από τα «κορίτσια της κάμερας» είναι παντρεμένα, με τους συζύγους τους να γνωρίζουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Το δέχονται, μάλιστα, με χαρά, καθώς το μικρότερο ποσό που μπορεί να εξασφαλίσουν κάθε μήνα είναι κατά μέσο όρο τα 7.000 δολάρια.

Τι πρέπει να κάνουν, όμως, για να κερδίσουν αυτά τα χρήματα;

Αρχικά, προετοιμάζονται για τη μεγάλη στιγμή. Μακιγιάρονται, ντύνονται προκλητικά και φροντίζουν να αποτελούν «προϊόν» που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Είναι υποχρεωμένες να αναλαμβάνουν δράση παρουσιάζοντας τα hot προγράμματά τους μπροστά στις κάμερες, έχοντας απέναντί τους τεράστιες οθόνες προκειμένου να παρακολουθούν και οι ίδιες το θέαμα που φτάνει στα αρσενικά που τις πληρώνουν με το λεπτό.

Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνεται το στριπτίζ, το dirty talking αλλά και το pole dancing, ανάλογα με το πόσα είναι διατεθειμένες να προσφέρουν. Το πιο ενδιαφέρον;
Είναι εκείνες που διαλέγουν με ποιον θα μιλήσουν κάθε φορά! Παραδόξως δε, σύμφωνα με την εταιρεία «Happy Studios», δεν είναι λίγες φορές που camera girls και πελάτες επιλέγουν να συζητήσουν σχετικά με διόλου ερωτικού περιεχομένου θέματα.

Όπως αναφέρθηκε, τα κορίτσια συχνά μιλούν με τους πελάτες τους για προσωπικά τους θέματα, κινηματογράφο, ακόμα και για βιβλία. Στα διαλείμματα θα τις δεις να μιλούν μεταξύ τους ή να παίζουν με το κινητό τους τηλέφωνο.

Όλα αυτά βέβαια με το ντύσιμο και τις πόζες που απαιτεί το επάγγελμά τους…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact