ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση Καμμένου στον Φίλη για το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας

Με ένα tweet απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην έντονη κριτική που δέχθηκε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη σχετικά με την υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους του σκηνώματος της Αγίας Βαρβάρας.

Ο κ. Φίλης, χθες Δευτέρα, αναρωτήθηκε, «τι δουλειά έχουν τα λείψανα να τριγυρνάνε από εδώ κι από κει; Υπάρχει ένα θέμα σεβασμού που πρέπει να έχουμε απέναντι στη λαϊκή θρησκευτικότητα, όχι, όμως, να αποδίδουμε τιμές αρχηγού κράτους στα λείψανα μιας Αγίας».

Μάλιστα δεν δίστασε να επισημάνει δεικτικά ότι επί ημερών της νέας κυβέρνησης έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα δυο αρχηγοί κρατών, το «Άγιο Φως» και τα «λείψανα της Αγίας Βαρβάρας»! Σε προγενέστερες δηλώσεις του ο κ. Φίλης μίλησε για «εμπόριο λειψάνων», με αφορμή τη μεταφορά τους στον Αγιο Σάββα, σημειώνοντας πως «είναι λάθος να δίνουμε το σήμα ότι μπορεί να αντικατασταθεί η Ιατρική».

Ο κ. Φίλης άσκησε έντονη κριτική και στον κ. Καμμένο, λέγοντας πως «είναι άψογος υπουργός. Συμπεριφέρεται -σ’ αυτόν τον τομέα μιλάω πάντοτε- σε συνέχεια με την εξουσία την παλαιά, τον παλαιοκομματισμό. Τον αδικεί αυτή η συμπεριφορά. Μεθαύριο μπορεί να έχουμε και το τζαμί στη Βουλή… Να δω τι θα ψηφίσει ο κ. Καμμένος».

Το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέβασε στο twitter ένα δημοσίευμα με τίτλο «Καλύτερα να προσκυνάς το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας κύριε Φίλη, παρά τα λείψανα από τα NH90», αναφερόμενος στα ελικόπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων, η απόκτηση των οποίων διερευνάται.

Καλύτερα να προσκυνάς το λείψανο της Αγ. Βαρβάρας κύριε Φίλη, παρά τα λείψανα από τα NH90 http://t.co/JHtDiKz1BC via @olympiada

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) May 11, 2015

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact