ΚΟΣΜΟΣ

Η απόδειξη ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας «τζέντλεμαν»

Η κίνηση του Ρώσου προέδρου που ξάφνιασε

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε μία επίδειξη «καλών τρόπων», γονάτισε μπροστά σε μία μικρή μπαλαρίνα και της φίλησε το χέρι.

Όπως αναφέρει το RT, την Τρίτη ο Πούτιν συναντήθηκε με μια ομάδα νεαρών σπουδαστριών μπαλέτου σε σχολή χορού στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας. Ο Ρώσος πρόεδρος δέχθηκε να φωτογραφηθεί και να δώσει αυτόγραφα, στη συνέχεια όμως έδειξε ότι εκτός από ισχυρός πολιτικός, παραμένει και ένας τζέντλεμαν.

Ο Πούτιν αποκάλεσε μία από τις μελλοντικές μπαλαρίνες «Δεσποινίς», πριν να γονατίσει και να φιλήσει το χέρι της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρώσος πρόεδρος επιδεικνύει την αβρότητά του και τους ευγενείς του τρόπους.

Σε πολλές περιπτώσεις έχει προσφέρει λουλούδια σε γυναίκες επικεφαλής κρατών, όπως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και η τέως βασίλισσα της Ολλανδίας Βεατρίκη.

Δείτε το βίντεο:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact