ΚΟΣΜΟΣ

Η εκπρόσωπος της Μελάνια αποστομώνει τον δικηγόρο του Τραμπ

Άναψε φωτιές η αναφορά στην Στόρμι Ντάνιελς

Ξεκάθαρο μήνυμα στο δικηγόρο του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, στέλνει η διευθύντρια επικοινωνίας για την Πρώτη Κυρία, Στέφανι Γκρίσαμ.

Όπως σχολιάζει το ABC News: η κυρία Τραμπ μιλάει για τον εαυτό της, ευχαριστούμε πολύ.

Την Τετάρτη, στην διάρκεια ομιλίας του σε διάσκεψη στο Τελ Αβίβ, ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, ρωτήθηκε για την αντίδραση της Πρώτης Κυρίας στη σχέση που φέρεται να είχε ο Τραμπ με την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς.

Ο Τζουλιάνι απάντησε πως η Πρώτη Κυρία «πιστεύει τον σύζυγό της και ξέρει ότι δεν είναι αλήθεια. Δεν σκέφτομαι καθόλου ότι υπάρχει και η παραμικρή υποψία να είναι αλήθεια».

Ωστόσο χθες η εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας απάντησε δυναμικά στον Τζουλιάνι. «Δεν πιστεύω ότι η κυρία Τραμπ έχει ποτέ συζητήσει τις σκέψεις της ή οτιδήποτε άλλο με τον κύριο Τζουλιάνι» δήλωσε χαρακτηριστικά στο ABC News η Στέφανι Γκρίσαμ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η κ.Τραμπ, που έκανε την πρώτη εμφάνισή της μετά από εβδομάδες την Τετάρτη, δεν έχει συζητήσει δημόσια τον ισχυρισμό για μία σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ του Τραμπ και της Ντάνιελς, την περίοδο που η Μελάνια Τραμπ ήταν μία νεαρή μητέρα.

Η Ντάνιελς δημοσιοποίησε την σχέση της με τον Τραμπ στις αρχές του 2018 σε μια προσπάθεια να ακυρώσει μία εμπιστευτική συμφωνία και να προκαλέσει την δημόσια προσοχή στο ποσό των 130.000 δολαρίων που έλαβε από τον δικηγόρο του προέδρου (τον Μάικλ Κόεν), λίγες εβδομάδες πριν από την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών του 2016. Ο Τραμπ παραδέχεται τώρα ότι ο ίδιος αποζημίωσε τον δικηγόρο του για την πληρωμή αυτή.

Στο Ισραήλ, ο Τζουλιάνι επιτέθηκε φραστικά στην Ντάνιελς, δηλώνοντας ότι η καριέρα της ως πρωταγωνίστριας και σκηνοθέτη αισθησιακών ταινιών, υποβαθμίζει την «αξιοπιστία» της στη μήνυσή της κατά του Αμερικανού προέδρου Τραμπ.

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς Μάικλ Αβενάτι απάντησε στα σχόλια του Τζουλιάνι μέσω του Twitter, χαρακτηρίζοντάς τον «μισογύνη».

«Ο κ. Τζουλιάνι είναι ένας μισογύνης. Τα πρόσφατα σχόλιά του αναφορικά με την πελάτισσά μου, που πέρασε από τεστ ανίχνευσης ψεύδους, είναι όπως πιστεύουν οι Αμερικανοί, αηδιαστικά κι εξευτελιστικά. Ο πελάτης του, ο κ. Τραμπ, δεν φαίνεται να έχει κάποια “ηθικά” ζητήματα ούτε με την πελάτισσά μου, αλλά ούτε και με άλλες πηγαίνοντας πίσω στο 2006, αλλά κι ακόμη παλαιότερα¬ έγραψε χαρακτηριστικά ο Αβενάτι στο Twitter.

Χθες, ο Τζουλιάνι δέχθηκε ερωτήσεις προκειμένου να εξηγήσει τα σχόλια που έκανε για την Ντάνιελς.

«Το σχόλιο που έκανα για την βιομηχανία στην οποία εργάζεται, είναι ότι πρόκειται για μία βιομηχανία στην οποία πουλάς βλέμματα στο σώμα σου, για χρήματα. Αυτό είναι ταπεινωτικό για τις γυναίκες, το πιστεύω κατά τρόπο ίδιο με το φεμινιστικό κίνημα. Η μόνη αιτία για την οποία απαντώ είναι πως νομίζω ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών θα μπορούσε να πει σε κάποιον που εμπλέκεται σε αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς που έχει εμπλακεί η ίδια, ότι αναζητάει χρήματα» απάντησε ο Τζιουλιάνι.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact