ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η εξευτελιστική φωτογραφία που «καίει» τον Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει χάσει όλη την περιουσία του και χρωστάει 100 εκατ. δολάρια σε φόρους.

Στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου συνεχίζεται η μαραθώνια δίκη της υπόθεσης Τζόνι Ντεπ εναντίον Sun, καθώς ο διάσημος ηθοποιός έχει κάνει μήνυση στην εφημερίδα για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ωστόσο η πολύκροτη δίκη εξελίσσεται σε ανελέητο… ξεκατίνιασμα μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ με τους δυο πρώην συζύγους να βγάζουν ο ένας τα άπλυτα του άλλου στη φόρα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων μια ντροπιαστική φωτογραφία του Ντεπ, που τον δείχνει να τον έχει πάρει ο ύπνος καθιστός στον καναπέ, κρατώντας ένα μπολ με παγωτό που λιώνει πάνω στα χέρια του λερώνοντας τον ίδιο αλλά και στον καναπέ. Η φωτογραφία παρουσιάστηκε για να δείξει πόσο αξιολύπητος είχε γίνει.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν σε αυτή την κατάσταση από την κούραση καθώς εργαζόταν 17 ώρες την ημέρα. «Προφανώς ήμουν πολύ κουρασμένος και με πήρε ο ύπνος και έτσι το παγωτό χύθηκε επάνω μου».

Και πρόσθεσε: «Τράβηξε αυτή την φωτογραφία και μου την έδειξε την επόμενη ημέρα και μου είπε: “Κοίτα πως κατάντησες. Κοίτα, είσα αξιολύπητος”», είπε ο Ντεπ την Δευτέρα που ήταν και η τελευταία ημέρα που κατέθετε στην δίκη.

Παράλληλα, ο χολιγουντιανός αστέρας ανέφερε στο δικαστήριο ότι έχει χάσει όλη του την περιούσια και χρωστάει 100 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους.

Ο Ντεπ είπε στους δικαστές πως έχασε «μέχρι και το τελευταίο σεντ» από τα 650 εκατομμύρια, που είχε κερδίσει στο απόγειο της επιτυχίας των «Πειρατών της Καραϊβικής», και βρέθηκε μάλιστα να χρωστά επιπλέον 100 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους, «εξαιτίας των μάνατζερ του» τους οποίους κατηγόρησε για κλοπή. «Ήμουν στο πρώτο στάδιο της ενημέρωσης από τον νέο μου μάνατζερ, που με πληροφόρησε ότι οι προηγούμενοι είχαν διαφύγει με πολλά από τα χρήματά μου. Έκλεψαν τα χρήματά μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Και μετά τους απέλυσα για όλους τους σωστούς λόγους, και όχι μόνο έχασα τα 650 εκατομμύρια δολάρια, αλλά βρέθηκα και με μία “τρύπα” 100 εκατομμυρίων δολαρίων, επειδή δεν είχαν πληρώσει στην κυβέρνηση τους φόρους μου για αρκετά χρόνια», ισχυρίστηκε ο ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

This morning ! 👊🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ johnnydeppoffical__ στις

Πηγή: reader.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact