ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Ελένη του διαδικτύου

Για ένα ακόμη καλοκαίρι η παρουσιάστρια του Alpha μονοπωλεί το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media με στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

“Αποφάσισα να γίνω παπαράτσι του εαυτού μου», είχε δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη σε παλαιότερη συνέντευξή της μετά την ασφυκτική πίεση των φωτορεπόρτερ που έστηναν καθημερινό καρτέρι στα Αχλα στην Ανδρο.

Η παρουσιάστρια προχώρησε φέτος ένα βήμα παρακάτω. Επειτα από κόντρα με γνωστό φωτορεπόρτερ αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα και ενσταντανέ με τον Μάκη Παντζόπουλο από τις διακοπές τους. Το αρχικό περιστατικό συνέβη ένα Σαββατοκύριακο του Ιουνίου σε μια από τις πρώτες αποδράσεις της με τον σύντροφό της και τα παιδιά της. «Καλημέρα, ένα συνηθισμένο πρωινό στα Αχλα! Δύο βήματα μακριά μας ο γνωστός φωτογράφος μας περιμένει. Πάει το μπάνιο», έγραψε η παρουσιάστρια στο twitter και στη συνέχεια ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο και άλλη μία με την ίδια σχολίασε στον λογαριασμό της «Ολα αυτά για να πουλήσει μια φωτογραφία! Βλέπετε κάτι σπουδαίο; Μια μαμά με τα παιδιά και την παρέα της».

 

 

Το επόμενο περιστατικό της 21ης Ιουνίου ήταν πιο έντονο, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έντονη λογομαχία του ζευγαριού με τον φωτορεπόρτερ. Εκνευρισμένη η Ελένη ανέβασε φωτό που απεικόνιζαν τον παπαράτσι με τη μηχανή ανά χείρας γράφοντας «Ετσι βγάζει το ψωμί του! Ερχεται στα 3 μέτρα και σε βγάζει φωτό μέσα στα μούτρα σου! Παρακαλώ όλους τους φωτογράφους όπου τον βρίσκετε να του ανεβάζετε φωτογραφίες γιατί μας έλεγε σήμερα ότι πουλάει και πολύ. Α και κυκλοφορεί με μαύρη στολή δύτη!».

 

Η Ελένη παρ’ όλα αυτά συνέχισε να μοιράζεται στιγμές με τους ακολούθους της στο twitter. Παιχνίδια στην παραλία, αγκαλιές με τον αδελφό της, χάδια με τα κατοικίδιά της, βόλτες με το σκάφος…

Τέλος, να το πούμε κι αυτό… Η Ελένη αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές διακοπές της μετά τις 20 Αυγούστου προκειμένου να συζητήσει με τους συνεργάτες της τις όποιες αλλαγές θα γίνουν στη δομή της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha αλλά και στους συντελεστές μπροστά από τις κάμερες.

 

Πηγή: yahoo.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact