ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ευρώπη τελείωσε για τον Παναθηναϊκό στο Μπιλμπάο

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 στο Μπιλμπάο από την Αθλέτικ κι ολοκλήρωσε πρόωρα την ευρωπαϊκή του παρουσία για φέτος με την πρόκριση πάντως να χάνεται στο ματς της Αθήνας όπου ηττήθηκε 3-2.

Πολλά πράγματα δεν βγήκαν απόψε του Ουζουνίδη, όπως ο Λουτσιάνο, όμως η πραγματικότητα στο τέλος λέει οτι η Ευρώπη τελείωσε για το Τριφύλλι στο Μπιλμπάο. Πλέον στον Παναθηναϊκό αφοσιώνονται στις εγχώριες διοργανώσεις…

Άργησε να μπει στο ματς και το πλήρωσε

Στα πρώτα 30 λεπτά είδαμε τον χειρότερο φετινό Παναθηναϊκό! Οι πράσινοι ήταν ασύνδετοι, χωρίς συγκέντρωση και δεν μπορούσαν κυριολεκτικά να αλλάξουν δεύτερη μπαλιά… Ο Γιόχανσον στο 4` απεσόβησε το 1-0 κόβοντας τον Αντούριθ, του οποίου η κεφαλιά δέκα λεπτά μετά ήταν ως μη γενόμενη αφού ο Βάσκος ήταν οφσάιντ. Το γκολ όμως… μύριζε για τους γηπεδούχους και τελικά ήρθε στο 22`. Τριαντάρα μπαλιά στον Αντούριθ, που κατεβάζει με όλη του την άνεση, δίνει στον Σουσαέτα και αυτός στον Μουνιάιν που με προβολή έκανε το 1-0. Οι πράσινοι συνήλθαν μετά το 30`, όταν και η Μπιλμπάο τους έδωσε λίγο χώρο. Τα δύο μακρινά σουτ του Καμπέσας (29` και 32`) ήταν προειδοποίηση, ώσπου στο 41` ο Λουντ έδωσε στον Τσάβες αυτός έπιασε ένα δυνατό σουτ από αριστερά και η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι! Ο Καμπέσας στην επαναφορά δεν μπόρεσε, με το ημίχρονο να λήγει ελπιδοφόρα για τους παίκτες του Ουζουνίδη.

“Έσβησε” το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε άσχημα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Μουνιάιν και Αντούριθ στο 47` να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, σε ένα ματς χωρίς ρυθμό πάντως με λάθη εκατέρωθεν στο ξεκίνημα. Ο Ουζουνίδης εκτός από τους Λουντ και Καμπέσας που τους άλλαξε πλευρές, γύρισε και τον Κουρμπέλη στόπερ, με τη διάταξη να αλλάζει σε 3-4-3 και τους Βάσκους πάντως να ψάχνουν το δεύτερο γκολ.

Με την είσοδο των Άλτμαν και Μολίνς αντί των Λουντ και Καμπέσας, η διάταξη άλλαξε πάλι σε 4-4-2, με τον Σουηδό να πηγαίνει στο πλάι του Τσάβες. Ο Αντούριθ στο 71` έχασε ένα σπάνιο για την κλάση του γκολ, χάρη και στην καλή έξοδο πάντως του Βλαχοδήμου. Στο μεταξύ, πολλοί από τους παίκτες πλέον περπατούσαν, όπως ο Τσάβες που έγινε αλλαγή στο 74` για να μπει ο Δώνης. Οι πράσινοι πάντως στο 87` θα μπορούσαν να πετύχουν το 1-1, αλλά ο Λουτσιάνο από καλή θέση σούταρε άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Χ. Α. Θιγάντα): Ερερίν – Λέκουε, Ετσέιτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα – Σαν Χοσέ, Μπενιάτ (74’ Ρίκο) – Σουασέτα (64’ Ινάκι Γουίλιαμς), Μουνιάιν (79’ Ακέτσε), Κόρδοβα – Αντούριθ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος – Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Χουλτ – Καμπέσας (67’ Μολίνς), Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (66’ Αλτμαν)- Λουτσιάνο – Τσάβες (74’ Δώνης).
Διαιτητής: Μπενουά Μπαστιέν (Γαλλίας).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact