ΕΛΛΑΔΑ

Η κάμερα τσάκωσε το τέρας που έπνιξε τα μωράκια και σκότωσε τους γονείς τους στην Ανδραβίδα

«Πάγωσε» το πανελλήνιο με το στυγερό έγκλημα

Μια ανάσα από την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος στην Ανδραβίδα που «πάγωσε» την ελληνική κοινωνία, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές.

Στο ματωμένο σπίτι όπου το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ήρθε αντιμέτωπο με εικόνες που δεν έχουν αποτυπωθεί ούτε στα πιο βίαια σενάρια ταινιών φρίκης, τα δύο αγοράκια της οικογένειας εντοπίστηκαν στραγγαλισμένα και οι γονείς τους βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποίησει έναν βασικό ύποπτο δράστη για το μακελειό, ο οποίος φέρεται να έχει καταγραφεί σε κάμερα από γειτονικό σπίτι της περιοχής. παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον βρει, ο ύποπτος παραμένει άφαντος.

Την ίδια στιγμή, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. από Ηλεία, Αχαΐα και Αττική κάνουν «φύλλο και φτερό» την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα βοηθήσουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το γεγονός ότι η οικογένεια ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι χωρίς ηλεκτροδότηση. Ένα ερώτημα το οποίο αν απαντηθεί, πιθανόν να οδηγήσει σε πολύ κρίσιμα στοιχεία για την υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, παρά το γεγονός ότι οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν ως ύποπτο τον ίδιο τον πατέρα και στη συνέχεια τον πρώην σύζυγο της Μαρίας Κλότσι, αυτά τα σενάρια αποκλείστηκαν. Ο δράστης δεν ανήκει στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού και φέρεται να είναι παλιός γνώριμος των δύο γονέων.

Ο μακελάρης επιχείρησε να μεταφέρει τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ, ωστόσο όπως αποδείχτηκε δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται ότι τον διέκοψε και ο ίδιος έσπευσε να φύγει από τον τόπο του εγκλήματος. Οι σοροί των γονέων και τους 2 ετών αγοριού βρέθηκαν κοντά στην αποθήκη, ενώ το βρέφος ενός έτους βρέθηκε πνιγμένο στην κούνια του. Μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Σήμερα διενεργείται ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς, στην Πάτρα ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από τις έρευνες μέσα στο σπίτι της οικογένειας.
Ήσυχη και αγαπημένη οικογένεια

Οι γείτονες του Αρμάντο και της Μαρίας Κλότσι κάνουν λόγο για μια ήρεμη οικογένεια που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα: «Τη γνώριζα καλά την οικογένεια. Μάλιστα, όταν η κοπέλα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί, ο σύζυγός της μου είπε να πάω να τη βοηθήσω εγώ στο νοσοκομείο, από την ώρα που πήγε να γεννήσει μέχρι την ώρα που έφυγε. Ακούω πολλά για το τι έχει γίνει. Όμως ξέρω ότι ήταν ήσυχη και αγαπημένη οικογένεια, ποτέ δεν είχε ακουστεί καυγάς ή το οτιδήποτε. Είδα από μακριά το 10χρονο αγοράκι και φαινόταν σα χαμένο. Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να έχει γίνει» δήλωσε κάτοικος της περιοχής στο patrisnews.gr.

(Newsbreak.gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact