ΕΛΛΑΔΑ

Η Κωτσόβολος βασικός χορηγός του «Οδυσσέα» του Χαμόγελου του Παιδιού

Η εταιρεία έκλεισε θέση στο ταξίδι του 1ου κινητού εργαστήριου Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία μέσα από εξειδικευμένες συμβουλές & ψυχαγωγική διάδραση με τα παιδιά για την ασφαλή πλοήγηση του διαδικτύου.

Η Κωτσόβολος, στηρίζει έμπρακτα έναν από τους βασικούς της κοινωνικούς εταίρους, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υποστηρίζοντας αυτή τη φορά τον «Οδυσσέα», το 1ο κινητό εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας για παιδιά στην Ελλάδα, συμμετέχοντας παράλληλα και στο «οδοιπορικό» που πραγματοποιεί ανά τη χώρα.

Ως η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, η οποία αγαπά την τεχνολογία, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το ταξίδι. Συγκεκριμένα, στο σταθμό της Λάρισας, στις 24, 25 & 26 Νοεμβρίου από τις 5:30 μ.μ. έως τις 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης συμμετείχε μέσω ενός εξειδικευμένου τεχνικού της, από το ολοκληρωμένο σύστημα Υπηρεσιών Support 360°, παρέχοντας ενημέρωση σε όλους τους γονείς για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να έχουν στους υπολογιστές τους Γονικό Έλεγχο, ώστε να αποστρέψουν τα παιδιά τους από τις κακοτοπιές του Διαδικτύου. 

Παράλληλα, η Κωτσόβολος στις 25 Νοεμβρίου έδωσε τη δυνατότητα σε σχολεία της πόλης να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου». Μια παράσταση που επιχειρεί μέσα από χαρούμενες ιστορίες να μυήσει τα παιδιά στους βασικούς κανόνες χρήσης του Διαδικτύου από μικρή ηλικία. 

Παράλληλα, σε κάθε σταθμό του ταξιδιού, η εταιρεία θα προσφέρει κουπόνι εντελώς δωρεάν σε όλους τους γονείς για την υπηρεσία Γονικού Ελέγχου Η/Υ της Κωτσόβολος, που κύριο στόχο έχει να προάγει την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο από τα παιδιά. 

 Ο «Οδυσσέας» αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» ενημέρωσης και εκπαίδευσης για κάθε επισκέπτη, μικρό και μεγάλο, με απόλυτη αυτονομία και πλήρης εξοπλισμό. Οι βασικές δράσεις του, μεταξύ άλλων, είναι η ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών για θέματα που αφορούν στα παιδιά, η δυνατότητα διαχείρισης κρίσεων και η συμμετοχή των παιδιών σε διαδικτυακές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές μέσω του YouSmile.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact