ΕΛΛΑΔΑ

Η μαρτυρία που «έκαψε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την Ιριδα – Την «έδωσε» φίλη της για το ψέμα

Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε φίλη της – «Δεν ήξερα τι να πιστέψω!»

Οι ιατροδικαστές της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών καλούνται να δώσουν απαντήσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, των δύο εκ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Στο μεταξύ, μάρτυρας υποστηρίζει πως η μητέρα είχε πει για την Ιριδα ότι η ίδια τη μετέφερε στο Καραμανδάνειο επειδή είχε γαστρεντερίτιδα και εκεί έπαθε ανακοπή! Ωστόσο το παιδί εξέπνευσε στο σπίτι της Μπιζανίου και από εκεί μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπως είναι καταγεγραμμένο επισήμως.

Η Ρουλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Ίριδας έλεγε σε φίλη της ότι το παιδί πέθανε στο νοσοκομείο. «Μου είπε ότι είχε γαστρεντερίτιδα. Το πήγα, λέει, στο Καραμανδάνειο και έχει αφυδατωθεί. Του βάλανε ορό και βγήκα με το Μάνο να κάνω ένα τσιγάρο. Ακούω φωνές και γυρνάω πίσω και είχε πάθει ανακοπή το παιδί, μου είχε πει. Και μετά άκουγα ότι το παιδί πέθανε στο σπίτι και δεν ήξερα τι να πιστέψω» αποκάλυψε φίλη της κατηγορούμενης στο STAR.
Η ώρα θανάτου

Η εικόνα που παρουσίασε η Ίριδα, όταν έφθασαν οι διασώστες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη το πρωινό της 21ης Μαρτίου 2021, λύνει το μυστήριο με την ώρα του θανάτου της. «Λαμβάνοντας υπόψιν μας την αναφορά του πληρώματος του ΕΚΑΒ, το οποίο βρήκε την Ίριδα στις 11:35 παγωμένη, μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι είχε μειωθεί η θερμοκρασία του σώματός της περίπου έναν βαθμό Κελσίου, δεδομένου ότι η μυική ακαμψία χρειάζεται τουλάχιστον τρεις ώρες, ο θάνατος τοποθετείται μεταξύ 09:30 -10:30» είπε, μιλώντας στο STAR, ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact