ΕΛΛΑΔΑ

Η Miele παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα σύστημα που φέρνει επανάσταση στα σιδερωτήρια

Για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, η Miele παρουσιάζει ένα σύστημα σιδερώματος με ατμό που φέρνει την επανάσταση στον τομέα των σιδερωτηρίων: το νέο σιδερωτήριο Miele Fashion Master, που έχει σαρώσει ήδη από το 2012 βραβεία για τον εξαιρετικό σχεδιασμό και κυρίως για την ευκολία στη χρήση. Την πατέντα με τον κυψελωτό κάδο που γνωρίζουμε από τα πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια, ξανασυναντάμε τώρα και στο σίδερο, όπου η επιφάνειά του έχει τις ίδιες κυψέλες, με αποτέλεσμα να διανέμεται ομοιόμορφα ο ατμός και να επιτυγχάνεται ένα τέλειο αλλά και γρήγορο αποτέλεσμα σιδερώματος.

Άλλη μία νέα πατέντα είναι το σύστημα ανάπτυξης της συσκευής «1-2-Liftsystem», με το οποίο αυξομειώνεται το ύψος της συσκευής, χωρίς δύναμη και ιδιαίτερο κόπο, όπως επίσης το να στηθεί και ξεστηθεί γρήγορα και άνετα. Επιπρόσθετα οι ρόδες διευκολύνουν στην μεταφορά του Fashion Master χωρίς να χρειάζεται να τη σηκώσει κανείς, άρα να καταπονεί τη μέση του. Όσο όγκο και να έχει στο ανάπτυγμά της η συσκευή, όταν διπλωθεί γίνεται ιδιαίτερα συμπαγής. Έτσι, πολύ εύκολα μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στη ντουλάπα ή ακόμη και πίσω από τη πόρτα.
 
Ο ειδικός εξαερισμός στο κάτω μέρος της επιφάνειας σιδερώματος διευκολύνει όχι μόνο στο πιο γρήγορο σιδέρωμα, καθώς εισέρχεται ατμός και από την επιφάνεια σιδερώματος, αλλά επιπρόσθετα βοηθάει στην εξάτμιση των υδρατμών που πιθανόν να δημιουργηθούν κάτω από το κάλυμμα.


 
Εκτός από το σίδερο, το Fashion Master έχει επίσης ένα πρακτικό μηχάνημα χειρός, το Steamer, με το οποίο αφαιρούνται οι ζάρες από κουρτίνες, φορέματα, κουστούμια ή ρούχα που κρέμονται (πχ. στην κρεμάστρα). Δηλαδή δεν είναι καν αναγκαίο να ξεκρεμαστούν!

Τα πλεονεκτήματα όμως δεν σταματούν εδώ!

Το σιδέρωμα γίνεται όχι μόνο απόλαυση, αλλά και αστραπιαία!

Με τα ειδικό ανταλλακτικό που τοποθετείται στο σίδερο μπορείτε να σιδερώνετε επάνω σε στάμπες ή στρας, χωρίς να γυρίζετε το ρούχο από την ανάποδη, ακόμη και να σιδερώνετε μαύρα ρούχα, χωρίς να έχετε το άγχος ότι θα αφήσει τις γνωστές και ανεπιθύμητες γυαλάδες.

Στην υψηλή ταχύτητα βοηθάει σαφώς και η μεγάλη επιφάνεια σιδερώματος!

Και όπως σε όλες τις συσκευές, έτσι και στο Fashion Master, η Miele δίνει μεγάλη έμφαση στον εύκολο καθαρισμό: Το Fashion Master λειτουργεί με απλό νερό βρύσης και δεν χρειάζεται απιονισμένο νερό, καθώς έχει την ικανότητα να καθαρίζεται μόνο του και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για αφαλάτωση ή απασβέστωση εντελώς αυτόματα!

Το νέο Fashion Master είναι ήδη διαθέσιμο και ήρθε να κλέψει κάθε παράσταση, αλλάζοντας τα δεδομένα στην κατηγορία των σιδερωτηρίων!

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact