ΕΛΛΑΔΑ

Η Miele παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα σύστημα που φέρνει επανάσταση στα σιδερωτήρια

Για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, η Miele παρουσιάζει ένα σύστημα σιδερώματος με ατμό που φέρνει την επανάσταση στον τομέα των σιδερωτηρίων: το νέο σιδερωτήριο Miele Fashion Master, που έχει σαρώσει ήδη από το 2012 βραβεία για τον εξαιρετικό σχεδιασμό και κυρίως για την ευκολία στη χρήση. Την πατέντα με τον κυψελωτό κάδο που γνωρίζουμε από τα πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια, ξανασυναντάμε τώρα και στο σίδερο, όπου η επιφάνειά του έχει τις ίδιες κυψέλες, με αποτέλεσμα να διανέμεται ομοιόμορφα ο ατμός και να επιτυγχάνεται ένα τέλειο αλλά και γρήγορο αποτέλεσμα σιδερώματος.

Άλλη μία νέα πατέντα είναι το σύστημα ανάπτυξης της συσκευής «1-2-Liftsystem», με το οποίο αυξομειώνεται το ύψος της συσκευής, χωρίς δύναμη και ιδιαίτερο κόπο, όπως επίσης το να στηθεί και ξεστηθεί γρήγορα και άνετα. Επιπρόσθετα οι ρόδες διευκολύνουν στην μεταφορά του Fashion Master χωρίς να χρειάζεται να τη σηκώσει κανείς, άρα να καταπονεί τη μέση του. Όσο όγκο και να έχει στο ανάπτυγμά της η συσκευή, όταν διπλωθεί γίνεται ιδιαίτερα συμπαγής. Έτσι, πολύ εύκολα μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στη ντουλάπα ή ακόμη και πίσω από τη πόρτα.
 
Ο ειδικός εξαερισμός στο κάτω μέρος της επιφάνειας σιδερώματος διευκολύνει όχι μόνο στο πιο γρήγορο σιδέρωμα, καθώς εισέρχεται ατμός και από την επιφάνεια σιδερώματος, αλλά επιπρόσθετα βοηθάει στην εξάτμιση των υδρατμών που πιθανόν να δημιουργηθούν κάτω από το κάλυμμα.


 
Εκτός από το σίδερο, το Fashion Master έχει επίσης ένα πρακτικό μηχάνημα χειρός, το Steamer, με το οποίο αφαιρούνται οι ζάρες από κουρτίνες, φορέματα, κουστούμια ή ρούχα που κρέμονται (πχ. στην κρεμάστρα). Δηλαδή δεν είναι καν αναγκαίο να ξεκρεμαστούν!

Τα πλεονεκτήματα όμως δεν σταματούν εδώ!

Το σιδέρωμα γίνεται όχι μόνο απόλαυση, αλλά και αστραπιαία!

Με τα ειδικό ανταλλακτικό που τοποθετείται στο σίδερο μπορείτε να σιδερώνετε επάνω σε στάμπες ή στρας, χωρίς να γυρίζετε το ρούχο από την ανάποδη, ακόμη και να σιδερώνετε μαύρα ρούχα, χωρίς να έχετε το άγχος ότι θα αφήσει τις γνωστές και ανεπιθύμητες γυαλάδες.

Στην υψηλή ταχύτητα βοηθάει σαφώς και η μεγάλη επιφάνεια σιδερώματος!

Και όπως σε όλες τις συσκευές, έτσι και στο Fashion Master, η Miele δίνει μεγάλη έμφαση στον εύκολο καθαρισμό: Το Fashion Master λειτουργεί με απλό νερό βρύσης και δεν χρειάζεται απιονισμένο νερό, καθώς έχει την ικανότητα να καθαρίζεται μόνο του και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για αφαλάτωση ή απασβέστωση εντελώς αυτόματα!

Το νέο Fashion Master είναι ήδη διαθέσιμο και ήρθε να κλέψει κάθε παράσταση, αλλάζοντας τα δεδομένα στην κατηγορία των σιδερωτηρίων!

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact