ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Mπιγιονσέ έγινε η μούσα του Ντα Βίντσι και όχι μόνο

Τη στιγμή που η Μπιγιονσέ βομβαρδίζει τον λογαριασμό της με φωτογραφίες οικογενειακής γαλήνης, εν μέσω έντονης φημολογίας ότι μετά το τέλος της κοινής περιοδείας της με τον Τζέι Ζι θα ανακοινώσουν το διαζύγιό τους, καλλιτέχνιδα από τη Νέα Ζηλανδία δημιούργησε αναμνηστικά πορτρέτα-παρωδία της οικογένειας Κάρτερ. Η Μπιγιονσέ, ο Τζέι Ζι και η κόρη τους Μπλου Αϊβι με τη βοήθεια του photoshop έχουν «δανείσει» τα πρόσωπά τους σε πίνακες μεγάλων κλασικών ζωγράφων, όπως ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι και ο Κλιμτ. «Ηθελα να κάνω κάτι αστείο και παράξενο» δηλώνει η 25χρονη Ελοΐζ Τζακ, η οποία άρχισε να ασχολείται με τα πορτρέτα αυτά, στο πλαίσιο διαλείμματος από τη δουλειά της.

Αν και αρχικός στόχος της Τζακ ήταν να συγκρίνει τη λατρεία που τρέφει ο κόσμος για τους σημερινούς σταρ με τη λατρεία προς τα πρόσωπα των βασιλικών οικογενειών και της αριστοκρατίας από τα βάθη της Ιστορίας, σύντομα το πρότζεκτ απέκτησε πιο σατιρικό χαρακτήρα. «Σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να ενσωματώσω το πρόσωπό της σε ιστορικά πορτρέτα. Από και και πέρα όμως, προέκυψε ένα είδος σατιρικού σχόλιου για εκείνη και την οικογενειακή της ζωή» εξηγεί η Τζακ, το πρότζεκτ της οποίας έγινε τόσο δημοφιλές που την οδήγησε στη δημιουργία ενός online καταστήματος για την πώληση των έργων της.

Παραμένουν μαζί

Το ζευγάρι «blockbuster» της showbiz, που μάλλον δεν θα νιώθει και όμορφα για το γεγονός ότι δεν μπορεί να επωφεληθεί οικονομικά από την επιχείρηση της Τζακ, παραμένει φαινομενικά απτόητο σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται. Εξακολουθούν να υποδύονται τους αγαπημένους συζύγους όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Υστερα μάλιστα από τη διαρροή της είδησης ότι στο Σαν Φρανσίσκο έμειναν σε χωριστά ξενοδοχεία, την τελευταία μέρα της παραμονής τους εκεί έκαναν και οι δύο check in στην προεδρική σουίτα του «St Regis Hotel». Αλλωστε στα 300 τετραγωνικά μέτρα της θα μπορούσαν ακόμα και να μη συναντηθούν αν είναι πράγματι στα μαχαίρια, χωρίς να δώσουν την παραμικρή αφορμή για σχόλια.



Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact