ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η νέα γυναίκα στη ζωή του Κριθαριώτη!

Ο Νίκος Κριθαριώτης ζει τον απόλυτο έρωτα. Ο γνωστός σχεδιαστής έκανε πριν από λίγες μέρες την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο Ναστάζια Δαρίβα.

Ο Νίκος ήταν καλεσμένος στον γάμο του κολλητού του φίλου Πέτρου Γιαβή, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή παντρεύτηκε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια Θέλξη, ενώ βάφτισαν και την κορούλα τους. Ο designer εμφανίστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου στο Σούνιο με την κομψή σύντροφό του και φυσικά έγινε θέμα συζήτησης. Η Ναστάζια Δαρίβα επέλεξε να φορέσει ένα δαντελένιο φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ είχε τα μαλλιά της ελαφρώς πιασμένα και επιμελώς ατημέλητα.

Αν και κατά την είσοδό του στο εκκλησάκι το ζευγάρι ήταν πολύ διακριτικό, αφού οι δυο τους προτίμησαν να μη δώσουν λαβή για σχόλια φτάνοντας -για παράδειγμα- πιασμένοι χέρι χέρι, τα φλας άστραψαν. Αλλωστε αυτή ήταν η επίσημη «πρώτη» του Νίκου Κριθαριώτη με νέα συνοδό μετά τον χωρισμό του από τη Βίκυ Καγιά.

Η Ναστάζια δραστηριοποιείται στον χώρο της υπόδησης. Διαθέτει μαζί με την αδελφή της την εταιρία A²-Alpha Squared που εισάγει κυρίως νεανικά brands, ενώ έχει στενή σχέση με τη μόδα, αφού παρακολουθεί τις τάσεις της, γι’ αυτό άλλωστε η εντυπωσιακή ξανθιά θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες της Αθήνας. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν διακρίνει ότι το στιλ της θυμίζει εκείνο της Γκουίνεθ Πάλτροου, της ηθοποιού style icon τόσο στη Βρετανία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η 27χρονη, παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, κάνει pilates για να διατηρεί κομψή τη σιλουέτα της.
[Το ζευγάρι σε νυχτερινό κέντρο] Το καλοκαίρι πάντως το ζευγάρι έκανε διακοπές σε διάφορα νησιά, ενώ κάποιες μέρες οι δυο τους τις πέρασαν παρέα με την αδερφή του Νίκου, τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη και τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο. Τον περασμένο Νοέμβριο ο σχεδιαστής και η αγαπημένη του είχαν διασκεδάσει στα μπουζούκια, όμως τότε δήλωναν απλώς φίλοι.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact