ΖΩΔΙΑ

Η Πανσέληνος της Τρίτης 12 Νοεμβρίου θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Λέων

Η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει στενά το ζώδιο σας, πόσο μάλλον αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 11-13 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό κορυφώνονται εξελίξεις που αφορούν την καριέρα σας, τους προσωπικούς σας στόχους, το κοινωνικό σας προφίλ. Μέσα σε ένα κλίμα έντασης ή και ανακατατάξεων εσείς βρίσκεστε ευνοημένοι και μπορείτε αυτό το διάστημα να δείτε σημαντική πρόοδο, εξέλιξη άνοδο στα επαγγελματικά σας. Κάνετε τα βήματα τώρα για να επιτύχετε σε ένα σημαντικό για εσάς σχέδιο και οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας είναι καλές. Δεδομένου ότι έχετε περάσει ένα διάστημα ασφυκτικών πιέσεων / προκλήσεων / ανταγωνισμών ή και παρασκηνίου στα επαγγελματικά σας, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εσάς να ακουστεί περισσότερο το όνομά σας, αλλά και να κατακτήσετε έναν μεγάλο στόχο που θα σας εδραιώσει (ιδανικό αυτό το διάστημα και για εύρεση εργασίας)! Η αισθηματική σας ζωή, είναι και αυτή με την σειρά της σε ένα ικανοποιητικό στάδιο.

Παρθένος

Η Πανσέληνος του μήνα κρίνεται θετική για να κάνετε νέα σχέδια, να δείτε επιθυμίες να εκπληρώνονται, να έχετε ειδήσεις / απαντήσεις για ζητήματα που ήταν σε εκκρεμότητα ή σας περιμένατε εδώ και καιρό. Έντονα επικοινωνιακή αυτή η Πανσέληνος, σας ωθεί σε αποφάσεις, επικοινωνίες, συμφωνίες ή και σε ταξίδια … Μέσα σε όλο αυτό το επικοινωνιακό κρεσέντο είναι χρήσιμο να κάνετε μία καλή οργάνωση γιατί ο κυβερνήτης σας ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος. Θετικές εξελίξεις αυτό το διάστημα θα έχετε σε νομικά έγγραφα, συμφωνίες, επαφές με εξωτερικό, εκπαιδευτικά ζητήματα, ενώ ναι … έρχονται και νέες γνωριμίες που θα προσφέρουν μία νέα θεώρηση των καταστάσεων στη ζωή σας. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας αισθάνεστε αυτό το διάστημα ότι πολλά από τα μεγάλα όνειρα, ή τα μεγάλα σχέδιά σας γίνονται πραγματικότητα.

Zυγός

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου από το ζώδιο του Ταύρου, σας βοηθά να ενδυναμωθείτε ψυχολογικά αλλά και οικονομικά. Στον οικονομικό σας τομέα γίνονται τώρα οι διευθετήσεις εκείνες που σας βοηθούν να καλύψετε εκκρεμότητες (γραφειοκρατικές, τραπεζικές, κληρονομικές) και να βρεθείτε κερδισμένοι. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή ακόμα και προσωπικές οικογενειακές υποθέσεις βαίνουν καλώς και αυτό σας βοηθά αυτό το διάστημα να ανακτήσετε τα ψυχικά σας αποθέματα. Στον ερωτικό τομέα η λίμπιντο είναι ανεβασμένη, κυριαρχεί ο αισθησιασμός, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Θυμηθείτε ότι αυτό το διάστημα μπορείτε να ενεργοποιηθείτε δυναμικά και να πάρετε αποφάσεις που τρενάρατε εδώ και πολύ καιρό!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact