ΖΩΔΙΑ

Η Πανσέληνος της Τρίτης 12 Νοεμβρίου θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Αιγόκερως

Ένα θετικό για εσάς φεγγάρι έρχεται για να δώσει χρώμα ανανέωσης στην καθημερινότητά σας. Με αυτή την Πανσέληνο κορυφώνονται εξελίξεις που αφορούν τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά. Ερωτεύεστε, δίνονται λύσεις σε θέματα αισθηματικά, κατασταλάζετε καλύτερα σε αυτά που θέλετε στη ζωή σας, ενώ κυνηγάτε και ικανοποιείτε περισσότερο τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Σας δίνονται οι ευκαιρίες για να διασκεδάσετε, για να ξεκινήσετε μία νέα δημιουργική δραστηριότητα, για να εκφραστείτε, να φλερτάρετε, να έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Το βέβαιο είναι ότι οι μέρες σας κάνουν να αισθάνεστε πιο δυνατοί και επαρκείς.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου από το ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει άμεσα το δικό σας ζώδιο, φέρνοντας σημαντικές ανακατατάξεις στην προσωπική ζωή, στα συναισθήματά σας, στο σπίτι ή και στην οικογένεια. Παρόλο που τις μέρες κοντά στο φεγγάρι θα βρεθείτε αρκετοί από εσάς σε συναισθηματικό αναβρασμό ή ένταση, θα καταφέρετε εντέλει να βάλετε σε μία τάξη και σειρά οικογενειακές υποθέσεις, ζητήματα που αφορούν το ακίνητο, αρκετοί μπορεί να κάνετε τώρα αλλαγή χώρου διαμονής (ή εργασίας). Τακτοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο υποθέσεις που σας επιβάρυναν ψυχολογικά ενώ προκύπτουν και εξελίξεις στα επαγγελματικά σας όπου σας προσφέρουν ανταμοιβή οικονομική. Σημαντικό ωστόσο είναι κοντά στις μέρες του φεγγαριού, να διαχειριστείτε με υπομονή και ψυχραιμία τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και να αποφύγετε τα καβγαδάκια με πρόσωπα της οικογένειας ή της εργασίας (πολλές από τις εντάσεις θα προκύπτουν από εσάς, λόγω της συναισθηματικής έντασης που βιώνετε)!

Ιχθύς

Μία επικοινωνιακή Πανσέληνος έρχεται για να δώσει έμφαση αυτό το διάστημα σε θέματα επαφών, γνωριμιών, συμφωνιών και όχι μόνο … Με αυτό το φεγγάρι έχετε την ανάγκη να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αποφάσεις ικανές να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση μεγάλων ονείρων που έχετε για το μέλλον σας. Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας (και συμφωνίες για αυτό τον τομέα) φαίνεται ότι πέφτουν τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων , με εσάς να είστε κερδισμένοι! Η επαφή σας με άτομα του παρελθόντος σας δίνει χαρά αυτό το διάστημα και μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση μαζί τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αρκετοί μπορεί να σκέφτεστε ή και να πραγματοποιήσετε και μία σημαντική για εσάς μετακίνηση.

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact