ΚΟΣΜΟΣ

Η προειδοποίηση του Πούτιν για αυτά που ΓΙΝΟΝΤΑΙ και ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ στην Ευρώπη

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο, Paul Watson, προειδοποίησε την Δύση ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει άλλη μια εισροή παράνομων μεταναστών που προκαλείται από μια παγκόσμια επισιτιστική κρίση που είναι πλέον αναπόφευκτη (αν όχι στημένη από τους διεθνιστές).

Ο Ρώσος Πρόεδρος έκανε τα σχόλια σε μια συνάντηση για τις αεροπορικές μεταφορές και την κατασκευή αεροσκαφών την Πέμπτη.

Ο αυξανόμενος διεθνής πληθωρισμός των τροφίμων οδήγησε τα Ηνωμένα Έθνη να προειδοποιήσουν ότι η Μέση Ανατολή πλησιάζει σε «οριακό σημείο», ενώ οι ΤΑΡΑΧΕΣ για τα τρόφιμα είναι μια μεγάλη πιθανότητα.

«Η ανθεκτικότητα του λαού βρίσκεται σε οριακό σημείο. Αυτή η κρίση προκαλεί κρουστικά κύματα στις αγορές τροφίμων που αγγίζουν κάθε σπίτι σε αυτήν την περιοχή. Κανείς δεν γλιτώνει», δήλωσε η Corinne Fleischer, περιφερειακή διευθύντρια του WFP (Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης).

Οι άνθρωποι στις δυτικές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αμερική, αντιμετωπίζουν επίσης πρωτοφανή πληθωρισμό τροφίμων και εκτοξευόμενους λογαριασμούς ενέργειας.

Ο Πούτιν έριξε την ευθύνη στα πόδια των δυτικών πολιτικών που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τα συμφέροντα των πολιτών τους, προκειμένου να «απολαύσουν τις καλές χάρες του υπερπόντιου αφέντη τους».

«Οι άνθρωποι καλούνται να τρώνε λιγότερο, να φορούν περισσότερα ρούχα και να χρησιμοποιούν λιγότερη θέρμανση, να εγκαταλείπουν τα ταξίδια! Ένα είδος εθελούσιας στέρησης ως ένδειξη κάποιας αφηρημένης βορειοατλαντικής αλληλεγγύης», υπογράμμισε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact