ΚΟΣΜΟΣ

Η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν ξαναπαντρεύτηκε -Κούκλος, 21 χρόνια νεότερος [εικόνες]

Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η Λουντμίλα Πουτίνα φέρεται να όχι μόνο να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νεότερου άντρα, αλλά και να τον έχει παντρευτεί, μετακομίζοντας μαζί του στο διαμέρισμα όπου έμενε κάποτε με τον ισχυρό άντρα της Ρωσίας.

Την είδηση μεταφέρει μία ρωσική ιστοσελίδα, η οποία επικαλείται τα έγγραφα ιδιοκτησίας ενός διαμερίσματος στην Αγία Πετρούπολη. Όπως σημειώνει μάλιστα, αυτός που αντικατέστησε τον Πούτιν στην καρδιά της 58χρονης πρώην συζύγου του είναι ο Artur Ocheretnyi.

Ο νέος σύντροφος της Λουντμίλα είναι μόλις 37χρόνων επικεφαλής ενός κέντρου για την Ανάπτυξη της Διαπροσωπικής Επικοινωνίας, το οποίο η ίδια στήριζε για πολλά χρόνια.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε παντρευτεί με την σύζυγό του το 1983 και ζούσαν μαζί και με τις δύο κόρες τους στην Ανατολική Γερμανία. Αργότερα, μετακόμισαν στην Αγία Πετρούπολη όπου το 1995 αγόρασαν ένα διαμέρισμα, ενώ ο Πούτιν ήταν αντιπρόεδρος στην διοίκηση της πόλης. Το διαμέρισμα, αρχικά, ήταν στο όνομα των δύο τους παιδιών, αργότερα όμως μεταφέρθηκε στο όνομα της μητέρας της Λουντμίλας και στη συνέχεια στην αδερφή της.

Στις 24 Σεπτεμβρίου όμως το διαμέρισμα πουλήθηκε σε κάποια που ονομάζεται Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya και που έχει το ίδιο πατρώνυμο, την ίδια ημερομηνία γέννησης και τον ίδιο τόπο καταγωγής με την πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο για την είδηση που έχει διαρρεύσει, αν και ο Ρώσος πρόεδρος μάλλον δεν θα έχει δυσαρεστηθεί και πολύ αφού τον Αύγουστο εθεάθη με τον νέο ερωτά του.

Ο νέος σύζυγος της Λουντμίλα

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact