Οδηγίες για το μαγείρεμα των κάστανων προς τους απανταχού λάτρεις τους, αποφάσισε να δώσει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Η κυρία Δούρου, κοινοποίησε μια φωτογραφία με κάστανα στον λογαριασμό της στο Instagram, δίνοντας οδηγίες για το πώς να βράσετε και μάλιστα, πρότεινε και το κατάλληλο κρασί για συνοδεία.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μου έφεραν κάστανα από το χωριό. Μάθετε μπαλίτσα: κάνουμε ένα Χ στην μια πλευρά του κάστανου, τοποθετούμε σε ήδη βρασμένο νερό, αφότου ετοιμαστούν ξεφλουδίζουμε πανεύκολα όσο είναι ακόμα ζεστά. Συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί. Bon appétit!».

![Η Ρένα Δούρου σε ρόλο… Ακη Πετρετζίκη στο Instagram -Εδωσε συνταγή για κάστανα [εικόνα]](https://www.f-news.gr/wp-content/uploads/2018/11/dourou-rena-708_1-500x280.jpg)



















