ΚΟΣΜΟΣ

Η σοκαριστική στιγμή που συναντάει τον άντρα που τη βίασε στα 14 της

Η νεαρή κοπέλα μετά από το ξέσπασμα της δεν άντεξε και λιποθύμησε

Είναι η στιγμή που η νεαρή Ασουάκ Χατζί Χαμίντ συναντάει για πρώτη φορά τον άνθρωπο που την βίασε στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών. Τη νεαρή την είχαν απαγάγει και την είχαν πουλήσει ως σκλάβα του σεξ στους Τζιχαντιστές.

Στα 14 της χρόνια χρησιμοποιούνταν από έναν τζιχαντιστή ως σκλάβα με εκείνον να βγάζει τις αρρωστημένες του ορέξεις στο παιδικό κορμί της. Πριν από λίγα χρόνια κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε και διέφυγε στη Γερμανία. Τότε ήλπιζε ότι θα ξεκινήσει εκεί μία καινούργια ζωή, αφήνοντας πίσω της, τις μαύρες μέρες στα χέρια του τζιχαντιστή.

Όμως, δυστυχώς η μοίρα της επιφύλασσε μία δυσάρεστη εξέλιξη και αυτό γιατί μία μέρα συνάντηση σε δρόμο της Στουτγκάρδης τον άντρα που τη βασάνιζε και τη βίαζε. Εκείνος την πλησίαζε και της είπε: «Ξέρω πού μένεις».

مشهد يهز المشاعر .. الايزيدية أشواق حجي تواجه مغتصبها الداعشي بعد خمس سنوات، وهو عراقي الجنسية، الذي استعبدها لفترة طويلة وتعرضت على يده لأبشع أنواع الانتهاكات الجسدية والنفسية حينما كانت بعمر 14 سنة.

#الابادة_الايزيدية pic.twitter.com/YRCznNtZKX

— Yazidi الايزيدية (@Ezidi2) November 30, 2019

Η κοπέλα τρομοκρατήθηκε με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να φύγει από τη Γερμανία και να καταφύγει σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ, στο οποίο βρισκόταν κι ο πατέρας της.

Σήμερα, παραμένει στο Ιράκ, ενώ ο βιαστής της βρίσκεται φυλακισμένος, αφού ο ISIS έχασε κάποια από τα εδάφη του. Η νεαρή οπλίστηκε με όσο θάρρος είχε και αποφάσισε να τον συναντήσει και να τον κοιτάξει κατάματα.

Την συνάντηση κατέγραψε η Ιρακινή Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και μεταδόθηκε από την ιρακινή τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου 31 Νοεμβρίου.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. «Μου κατέστρεψες τη ζωή την ημέρα που με βίασες. Όταν ήμουν μόλις 14 ετών», λέει η κοπέλα στον τζιχαντιστή και του ζητάει να σηκώσει το κεφάλι να την κοιτάξει στα μάτια.

«Γιατί μου το έκανε αυτό;», ρωτάει η Ασουάκ, ενώ εκείνος δεν σηκώνει τα μάτια από το έδαφος.

«Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Ήμουν μόνο 14 όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδερφή; Συναισθήματα; Κάποια τιμή; Ήμουν 14 χρονών. Η ηλικία της κόρης σου! Του γιου σου! Η ηλικία της αδερφής σου! Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή.

Μου πήρες τα πάντα. Όλα όσα ονειρεύτηκα. Τώρα όμως, ξέρεις τι είναι τα βασανιστήρια. Ξέρεις τι είναι η μοναξιά» λέει η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια.

Η κοπέλα δεν αντέχει την ένταση και λιποθυμάει μπροστά στον άνδρα που της σημάδεψε τη ζωή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact