ΚΟΣΜΟΣ

Η σχολή του σεξ: Διδάσκει «σεξουαλική φαντασία» και «παίζοντας το φλάουτο» και σπάει τα ταμπού

Οταν η Ρακάτ Κεντζέμπεκ αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο σχολείο του σεξ στο Κιργιστάν πριν από τρία χρόνια, δεν ήταν σίγουρη για την ανταπόκριση που θα υπήρχε.

Το θέμα ήταν πάντα ταμπού εκεί, από την εποχή της Σοβιετικής Ενωσης. Οι περισσότεροι αμφέβαλαν για το αν θα επιβιώσει η επιχείρησή της. Σήμερα, το Jade Gift school έχει περισσότερους από 150 μαθητές, από 18 έως 66 ετών και η «πελατεία» του διαρκώς αυξάνεται. Η ανταπόκριση ήταν τέτοια, που η σχολή μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο κτίριο, ενώ ήδη άνοιξε παράρτημα στο γειτονικό Καζακστάν.

Εκεί οι ενδιαφερόμενοι διδάσκονται από μαθήματα «σεξουαλικής φαντασίας», μέχρι και «παίζοντας το φλάουτο», μία μεταφορά για το στοματικό σεξ.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει μία δουλειά πλήρους απασχόλησης», παραδέχεται η 31χρονη, η οποία εξηγεί στον Guardian ότι στόχος της ήταν να δημιουργήσει ένα μέρος στο οποίο οι γυναίκες θα μπορούσαν να καλλιεργήσουν τη θηλυκότητά τους. «Στη Σοβιετική Ενωση οι γυναίκες έπρεπε να λειτουργούν σαν ρομπότ. Σήμερα, πρέπει να ξυπνήσουν από αυτή τη νάρκη».

Ακόμη βέβαια στο Κιργιστάν δεν συζητούν ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και πολλοί νεαροί είναι μπερδεμένοι σε ό,τι αφορά το σεξ. Αυτό οδηγεί σε πολλά προβλήματα λέει η Μπουμπουσάρα Ρουσκούλοβα, διευθύντρια του μοναδικού κέντρου γυναικών στη χώρα. «Μετά από τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης, το σεξ χτύπησε το Κιργιστάν σαν… σφυρί. Οι άνθρωποι δεν ήταν έτοιμοι. Τα κορίτσια πειραματίζονταν, φορούσαν προκλητικά ρούχα. Και αυτό ερμηνεύθηκε με λάθος τρόπο».

Η έλλειψη ενημέρωσης για το σεξ μπορεί να οδηγήσει τα ζευγάρια σε δυσάρεστες εμπειρίες, ή ακόμη και να συμβάλει σε ενδοοικογενειακή βία, εξηγεί η Ρουσκούλοβα.

Η Κεντζέμπεκ λέει ότι πολλές από τις μαθήτριές της είναι κορίτσια από θρησκόληπτες οικογένειες, που παρακολουθούν τα μαθήματα γιατί φοβούνται ότι οι σύζυγοί τους θα αποφασίσουν να παντρευτούν και δεύτερη γυναίκα. Η πολυγαμία, αν και παράνομη, είναι ιδιαίτερα σύνηθες φαινόμενο στο Κιργιστάν.

«Υπάρχει μία αναφορά στη Χαντίθ, στις διδαχές του Προφήτη, ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι καλοί σύζυγοι, εννοώντας ότι πρέπει να είναι σεξουαλικά εκπαιδευμένος. Αυτό κάνουμε», εξηγεί η Κεντζέμπεκ, η οποία επίσης μεγάλωσε σε μία μουσουλμανική οικογένεια.

Τώρα η σχολή έχει τρεις μάνατζερ πωλήσεων, μία μάνατζερ social media και πέντε εκπαιδευτές. Δεν αφορά μόνο το σεξ όμως. Πέρα από τα μαθήματα γυμναστικής, προσφέρει σεμινάρια για «μασάζ συντρόφου» και «σεξουαλική φαντασία». Τα μαθήματα, λέει η Κεντζέμπεκ, βοηθούν τις γυναίκες να μάθουν να διασκεδάζουν και να σέβονται τον εαυτό τους και συνδυάζουν αρχαίες μεθόδους βασισμένες σε κινεζικές παραδόσεις, αλλά και την ιαπωνική τέχνη της γκέισα, με σύγχρονες πινελιές.

Το σχολείο είναι ανοιχτό και για άνδρες, καθώς όπως εξηγεί η Κεντζέμπεκ και εκείνοι δέχονται μεγάλη πίεση στον σεξουαλικό τομέα. Πρόσφατα άρχισαν μαθήματα από έναν πρώην μπόντι μπίλντερ και γυμναστή, τον Αλεξάντερ Νοβίτσκι. «Οπως και στις τάξεις για γυναίκες, θέλουμε να δυναμώσουν τους μύες που χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής», λέει εκείνος που τους διδάσκει και τεχνικές για να αποφύγουν τον καρκίνο του προστάτη, αλλά τους δίνει και συμβουλές για το πώς να ικανοποιούν τις γυναίκες.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact