ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Βούλτεψη απείλησε με μηνύσεις για το… χαρτί υγείας

Ο κακός χαμός έγινε στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής όταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη απείλησε με μηνύσεις τους Νίκο Φίλη και Στάθη Λεουτσάκο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν υπενθύμισαν τις προεκλογικές της αναφορές για έλλειψη χαρτιού υγείας εάν εκλεγόταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η κ. Βούλτεψη κατηγόρησε τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς κομματικές στελεχών σε κρατικές θέσεις. Η γαλάζια βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση για «βόλεμα» των δικών της παιδιών με αιχμή του δόρατος τον διορισμό του Θανάση Μπακαλέξη στο τιμόνι του ΟΓΑ, ο οποίος ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

«Αυτά που λέτε έχουν τόση σχέση όσο και όσα λέγατε προεκλογικά ότι δεν θα έχουμε χαρτί υγείας» σχολίασε δηκτικά ο κ. Λεουτσάκος.

«Είστε απαράδεκτος. Λέτε κάτι που δεν έχω πει. Δεν έχει ειπωθεί και κάνετε συνέχεια τον έξυπνο και τον επαναστάτη. Βρείτε την εκπομπή ακούστε την και θα διαπιστώσετε ότι δεν το έχω πει ποτέ αυτό που μου αποδίδετε. Είναι αποτέλεσμα τρολαρίσματος…» απάντησε άμεσα η κ. Βούλτεψη.

Τότε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε μία πυροσβεστική παρέμβαση, σημειώνοντας ότι «ό,τι έχει πει κανείς είναι καταγεγραμμένο. Σημασία όμως δεν έχει το τσιτάτο. Το τι έχει πει κανείς, αλλά το ύφος. Το θέμα που συζητούμε ξεφεύγει του χαρτιού υγείας», με την Σοφία Βούλτεψη να στρέφει τα βέλη της και σε αυτόν, ανταπαντώντας χαρακτηριστικά «μόνο όποιος δεν έχει επιχειρήματα -δεν θέλω να πω ότι δεν έχει ανδρισμό- καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους. Θα καταφύγω στη δικαιοσύνη για συκοφάντηση αν ξαναειπωθεί. Ξέρετε εσείς από θέματα συκοφαντίας στην εφημερίδα σας».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact