ΚΟΣΜΟΣ

Η Χίλαρι έχει την «φωλιά» της λερωμένη – Η Τσέλσι δεν είναι παιδί του Μπιλ Κλίντον

Μία φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ έχει κάνει την Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον να χάσουν τον ύπνο τους.

Το σκάνδαλο έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην Χίλαρι και σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί, θα καταστραφεί η πολιτική της καριέρα. Οι φήμες θέλουν την Τσέλσι να μην είναι βιολογικό παιδί του Μπιλ Κλίντον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην γενέτειρα του πρώην προέδρου, Αρκάνσας, οι κάτοικοι ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια το τι συμβαίνει στην οικογένεια αλλά κανένας δεν τολμούσε να μιλήσει.

Η αποκάλυψη έγινε από τον Λάρι Νίκολς, «δεξί χέρι» του Μπιλ Κλίντον, που υποστήριξε ότι ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι είναι ο πρώην δήμαρχος του Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας, Γουέμπστερ Χάμπελ. Ο Λάρι αποφάσισε να μιλήσει την χειρότερη στιγμή για την Χίλαρι καθώς η ίδια ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.

Η Τσέλσι που είναι έγκυος το πρώτο της παιδί, έχει χάσει την ησυχία και την γαλήνη της καθώς δεν μπορεί να ηρεμήσει. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια απασχολεί τα μέσα με σκάνδαλα και η μοναχοκόρη του πρώην ζευγαριού, μάλλον «πληρώνει τις αμαρτίες» των γονιών της.

Αυτή τη φορά, βέβαια, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και έχουν πάρει τρομερή έκταση, καθώς τα περιοδικά και οι εφημερίδες συγκρίνουν τον «νέο πατέρα» με την ίδια, ενώ παρουσιάζουν και μαρτυρίες πολιτών, οι οποίες επιβεβαιώνουν την παράνομη σχέση: «Η φήμη κυκλοφορούσε στο Αρκάνσας για χρόνια. Πάρα πολλοί άνθρωποι το υποπτεύονταν. Η Τσέλσι μοιάζει πολύ με τον Γουέμπ εκείνης της εποχής» είπε ένας κάτοικος της περιοχής.

chelsea-klindon-570

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact