AUTO-MOTO

Η… Pamborghini κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου

Ένα φανταχτερό ροζ σπορ αυτοκίνητο ή αλλιώς η «Pamborghini» εθεάθη στο Λονδίνο αυτό το Σαββατοκύριακο και όπως ήταν λογικό προκάλεσε σχόλια και τα περίεργα βλέμματα των περαστικών. Το αυτοκίνητο δεν είναι ωστόσο ιδιοκτησίας κάποιου πλούσιου Σαουδάραβα όπως τα χρυσά, πολυτελή οχήματα που είχαν τραβήξει τα βλέμματα πρόσφατα στην πόλη του Λονδίνου αλλά ενός βρετανού επιχειρηματία.

Η 300.000 λιρών Aventador έχει μεταμορφωθεί σε ένα όχημα με έντονο ροζ χρώμα αλλά δεν είναι μόνο αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Πάνω σε αυτή υπάρχει επίσης μια μεγάλη εικόνα της Pamela Aderson. Η ξανθιά σεξοβόμβα βρίσκεται και στην οροφή του οχήματος αλλά και πάνω στο καπό του ενώ διάφορα χαρτονομίσματα «πλέουν» γύρω της. Το παράξενο αυτοκίνητο που τραβάει τα βλέμματα των περαστικών θεωρείται ότι ανήκει στον επιχειρηματία από το Μάντσεστερ ο οποίος ίδρυσε την ιστοσελίδα λιανικού εμπορίου Missguided. Η διάσημη Pamela πρόσφατα έγινε το πρόσωπο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας της οποίας τα λογότυπα μπορεί να δει κανείς στις πόρτες του πανάκριβου αυτοκινήτου.

Η εμφάνισή του στο Λονδίνο έρχεται λίγες μέρες μετά από τα φανταχτερά χρυσά αυτοκίνητα των πλούσιων Αράβων που είχαν προκαλέσει εντύπωση και πολλά σχόλια. Τα πανάκριβα «από χρυσάφι» αυτοκίνητα είχαν εμφανιστεί στην πόλη στο τέλος του Μαρτίου και αποτελούσαν μια συλλογή από Mercedes, Rolls Royce και Lamborghini Aventador SuperVeloce. Μπορεί αυτή τη φορά το αυτοκίνητο να μην ξεχώρισε μόνο για τη χλιδή του και για το μυστήριο του ποιος είναι ο ιδιοκτήτης πίσω από αυτό αλλά σίγουρα το φανταχτερό ροζ όχημα και η Pamela Aderson τράβηξαν τα βλέμματα και πολλοί ήταν εκείνοι που έβγαλαν κινητά για να το φωτογραφίσουν ή να φωτογραφηθούν δίπλα του. Η… Pamborghini κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου - Εικόνα Η… Pamborghini κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου - Εικόνα1 Η… Pamborghini κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου - Εικόνα2 Η… Pamborghini κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου - Εικόνα3

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact