ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Πέντε βιασμούς ανηλίκων φέρεται να έκανε ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο

Ο 44χρονος προπονητής που συνελήφθη στην Ηλιούπολη φέρεται να έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον πέντε βιασμούς ανήλικων αθλητριών. «Ανθρωπόμορφο τέρας» τον χαρακτηρίζει η ομοσπονδία του τάε κβον ντο.

Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, αυτή τη φορά από προπονητή τάε κβον ντο. Ο 44χρονος που διατηρούσε σχολή σε σύλλογο της Ηλιούπολης, συνελήφθη από τις Αρχές καθώς φέρεται να έχει προβεί σε τουλάχιστον πέντε βιασμούς από το 2009 μέχρι το 2020. Ο ίδιος είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και προπονούσε καθημερινά παιδιά ηλικίας 12 μέχρι 16 ετών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 44χρονος εκθείαζε τις νεαρές αθλήτριες για τις ικανότητές τους στο άθλημα και στη συνέχεια τις έπειθε να ακολουθήσουν πιο εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων έτσι ώστε να κάνουν ατομικές προπονήσεις μαζί του τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο σπίτι του. Εκεί φέρεται να προχωρούσε σε ασέλγειες κατά των κοριτσιών, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τη συμμετοχή του και σε περαιτέρω βιασμούς πέρα από τους πέντε τους οποίους φέρεται να έχει τελέσει.
Η σχολή τάε κβον ντο του 44χρονου που συνελήφθη

«Ήταν επώδυνος για τα παιδιά», λένε αξιωματικοί της ΕΛΑΣ

Όπως αναφέρουν, πάντως, οι αστυνομικοί, οι πράξεις του προπονητή ήταν ιδιαίτερα βαναυσες και επώδυνες για τις ανήλικες. Θύματά του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, έχουν πέσει τουλάχιστον πέντε κορίτσια που σήμερα έχουν ενηλικιωθεί. Οι αστυνομικοί ψάχνουν αν υπάρχουν και άλλα θύματα του προπονητή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και στα οχήματα του συλληφθέντα, καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο tablet, τρία laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Ο προπονητής οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο 44χρονος που συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, ημεδαπός ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος σε αθλητικό σύλλογο, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, δύο (2) tablet, τρία (3) laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει ενεργήσει με τον ανωτέρω τρόπο δράσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε (5) κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Η σχολή τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη.

«Ανθρωπόμορφο τέρας» τον χαρακτηρίζει η ομοσπονδία

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο για τον 44χρονο προπονητή ο οποίος συνελήφθη για κατά συρροή ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στην Ηλιούπολη.

Η ομοσπονδία συγκεκριμένα μιλά για «ντροπή και αποτροπιασμό» όσον αφορά στα όσα καταγγέλλονται και διευκρινίζει ότι δεν υπήρξε προηγουμένως κάποια αναφορά από γονείς ή αθλήτριες για πάρομοια περιστατικά, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είχε αναλάβει δράση.

Μάλιστα η ομοσπονδία υπογραμμίζει πως θα κινήσει τις διαδικασίες για διαγραφή του προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νιώσαμε ντροπή και αποτροπιασμό στο άκουσμα της είδησης ότι ένας προπονητής του ταεκβοντό συνελήφθη επειδή φέρεται παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες αθλήτριες που ανήκαν στο σύλλογό του. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους, ότι ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να είναι δάσκαλος στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, μεταμορφώθηκε σε ανθρωπόμορφο τέρας, ωθώντας κάποια νεαρά κοριτσάκια σε πράξεις απεχθείς, καταδικαστέες, που χρήζουν νομικής παρέμβασης και φυσικά καταδίκης.

Δυστυχώς, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, έλαβε γνώση της δράσης του συγκεκριμένου προπονητή μόλις πριν από λίγη ώρα από τα τηλεοπτικά κανάλια. Ουδέποτε είχαμε λάβει κάποια καταγγελία από τους γονείς ή τις ίδιες τις αθλήτριες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε ήδη παρέμβει ώστε να αποπέμψουμε από την οικογένειά μας, ένα παραβατικό στοιχείο. Και δεν θα μέναμε μόνο εκεί. Εμείς οι ίδιοι θα τον είχαμε καταγγείλει στα αρμόδια όργανα, γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές όχι μόνο στο ταεκβοντό και τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά ούτε στην κοινωνία μας.

Θα είμαστε στη διάθεση της δικαιοσύνης για οτιδήποτε χρειαστεί. Δεσμευόμαστε ότι η διοίκηση ης ΕΛΟΤ θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τη δημιουργία συνθηκών ώστε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Παράλληλα θα ζητήσουμε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον συγκεκριμένο προπονητή, τον οποίο η ΕΛΟΤ θα φροντίσει να τον διαγράψει από τις τάξεις της».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact