ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Καθηγήτρια φύλαγε φωτογραφία από τους Δίδυμους Πύργους για 13 χρόνια!


Μια καθηγήτρια πανεπιστημίου από τη Βοστόνη φύλαγε για 13 χρόνια μια γαμήλια φωτογραφία – Την είχε βρει φίλη της στο σημείο της καταστροφής των Δίδυμων Πύργων, το 2001- Τελικά, ο κάτοχος βρέθηκε μέσω twitter

Η Elizabeth Stringer Keefe, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Lesley της Βοστόνης, είχε στην κατοχή της για 13 χρόνια μια γαμήλια φωτογραφία που βρέθηκε στην καταστροφή των Δίδυμων Πύργων και έψαχνε να βρει τον ιδιοκτήτη της.

Αμέσως μετά την καταστροφή των Δίδυμων Πύργων, μια γυναίκα βρήκε στο σημείο μια τσαλακωμένη γαμήλια φωτογραφία, που εκτός από το ζευγάρι, απεικόνιζε και τέσσερις καλεσμένους. Η γυναίκα που επρόκειτο να μετακομίσει παρέδωσε την φωτογραφία στη φίλη της και καθηγήτρια του πανεπιστημίου Lesley της Βοστόνης, Elizabeth Stringer Keefe.

H Keefe επί δεκατρία χρόνια έψαχνε, μέσω του twitter, τον κάτοχο της φωτογραφίας και αναρωτιόταν, αν τα έξι πρόσωπα που εικονίζονται στη φωτογραφία είναι ζωντανά. Κάθε  χρόνο στην επέτειο της καταστροφής των Δίδυμων Πύργων, στις 11 Σεπτεμβρίου, η γυναίκα ανέβαζε την φωτογραφία στον λογαριασμό της και αναζητούσε τον άγνωστο κάτοχο!

Μέχρι σήμερα η φωτογραφία έχει πάνω από 50.000 retweets, μέχρι που φέτος ένας χρήστης, ο Fred Mah, είδε την φωτογραφία και αναγνώρισε σε αυτή μια «στιγμή» από το γάμο του! Ο άντρας απάντησε αμέσως στην Keefe ότι αυτός είναι ο γαμπρός της φωτογραφίας, ο οποίος δούλευε τότε σε γραφείο στον 77ο όροφο του δεύτερου Πύργου. Ο άντρας ενημέρωσε την γυναίκα που φύλαγε την φωτογραφία του για 13 χρόνια ότι και τα έξι άτομα που εικονίζονται είναι όλα καλά.

Η καθηγήτρια Keefe διηγήθηκε την απίθανη ιστορία στο Boston Magazine και δήλωσε ότι ήθελε να κρατήσει την φωτογραφία ασφαλή, μέχρι να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη της. Τώρα, η γυναίκα έχει κανονίσει να βρεθούν με τον Fred Mah για να του παραδώσει την φωτογραφία.
Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact