ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε δρόμο της Νέας Ορλεάνης

Στους 11 οι τραυματίες, δύο σε σοβαρή κατάσταση

Έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς, εκ των οποίων δύο σοβαρά, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή (τοπική ώρα) σε μια τουριστική συνοικία της Νέας Ορλεάνης, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Στις 03:21 (11:21 ώρα Ελλάδας) οι αξιωματικοί του NOPD (Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ορλεάνης) κοντά στο σημείο ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς. Φθάνοντας στο σημείο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πολλά άτομα που είχαν χτυπηθεί από σφαίρες», έγραψε σε μια ανακοίνωση η τοπική αστυνομία, σύμφωνα με την οποία κανένα μέλος των δυνάμεων της τάξης δεν τραυματίστηκε.

Δέκα τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής. Ένας ακόμη πήγε στο νοσοκομείο με δικά του μέσα. Δύο τραυματίες βρίσκονται σε «κρίσιμη κατάσταση», σύμφωνα με τις αρχές.

UPDATE: The total number of victims in this incident is 11. A victim walked in at a local hospital for treatment. Investigation remains ongoing. #NOPDAlert

— NOPD (@NOPDNews) 1 Δεκεμβρίου 2019

Προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί κάποιος ύποπτος αλλά η αστυνομία ανέφερε στο Twitter ότι προσήγαγε κοντά στο σημείο ένα άτομο «η πιθανή εμπλοκή του οποίου σε αυτό το επεισόδιο εξακολουθεί να αποτελεί το αντικείμενο έρευνας».

CORRECTION: An individual was detained near the scene. However, their possible involvement in this incident remains under investigation. No arrests have been made at this time. Investigation remains ongoing. #NOPDAlert

— NOPD (@NOPDNews) 1 Δεκεμβρίου 2019

Το επεισόδιο ξέσπασε στην είσοδο της γαλλικής συνοικίας (“French Quarter”), μια πολυσύχναστη για τους τουρίστες συνοικία στη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου της Γιορτής των Ευχαριστιών, που είναι μια ευκαιρία για τους οπαδούς του αμερικανικού ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες του Grambling State University και του Southern University.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact