ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Πάνε κόντρα στον κορονοϊό και παντρεύονται!

Η viral φωτογράφιση ζευγαριού στο Ηράκλειο

Ο Γιώργος και η Αλεξάνδρα αγαπιούνται και αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Τους πρόλαβε όμως ο κορονοϊός… Ωστόσο το νεαρό αυτό ζευγάρι δεν το έβαλε κάτω, δεν παραιτήθηκε και αποφάσισε ότι μία πανδημία δεν μπορεί να τους σταματήσει από το να υλοποιήσουν το όνειρό τους, το γάμο τους!

Στόχος τους είναι να ενθαρρύνουν και άλλα ζευγάρια να «συμφιλιωθούν» με τη νέα πραγματικότητα και να προχωρήσουν στο γάμο τους εν μέσω κορονοϊού πάντα όμως με ασφάλεια και σύνεση.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Themakriti.gr, η χαρά και ο ενθουσιασμός τους φαίνεται στα μάτια τους! Άλλωστε η αγάπη δεν κρύβεται…

Συνοδοιπόρο σε αυτήν τους την απόφαση βρήκαν τον Στέλιο Πολυζωάκη, φωτογράφο και υπεύθυνο της εταιρείας Click Art, καθώς και την ομάδα του, το Γιαννη, τον Άλκη αλλά και το κορίτσι του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ειδικότερα, ο κ. Πολυζωάκης τόνισε:

«Ήρθε λοιπόν η στιγμή μέσα από την δική μου μάτια να εκφράσω όλο αυτό που έχω μέσα μου για αυτό που όλοι βιώνουμε. Η φωτογραφία λοιπόν έμελλε να γίνει ο τρόπος έκφρασης μου αλλά και τα λόγια που τόσο θα ήθελα να πω στα ζευγάρια μου αλλά και σε όλο το κόσμο.

Εν έτη 2020 αναμφισβήτητα κατανοούμε όλοι τα προβλήματα και την σημαντικότητα του ιού αλλά αυτό όμως δεν μπορεί να μας σταματήσει να αγαπάμε,να συνεχίζουμε την ζωή μας όλοι όπως πριν με αυτούς που αγαπάμε..

Νομίζω πως πρέπει να μάθουμε να ζουμε με «αυτόν» για όσο χρειαστεί αλλά ποτέ να μην αφήσουμε τίποτα να μπει ανάμεσα σε όσους πραγματικά έχουνε κοντά μας!

Αρκετά τους στερηθηκαμε καιρός να ξαναβρούμε τα πατήματα μας από την αρχή και να οδευσουμε ξανά με τους ανθρώπους μας προς την ίδια κατεύθυνση,άλλωστε αυτό ζητάει και ο αληθινός έρωτας!

Για όλη αυτή την φωτογράφηση και το απολαυστικό αποτέλεσμα που μου χάρισαν θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά το πανέμορφο ζευγάρι μου τον Γιώργο και την Αλεξάνδρα που προχωράνε την αγάπη τους ένα ακόμα βήμα μπροστά αφού σύντομα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, το βοηθό μου Γιάννη που κάθε φορά κάνει τα έργα μου πιο εύκολα, το συνεργάτη μου Άλκη που πάντοτε είναι δίπλα μου και μαζί φτιάχνουμε τις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης και τέλος το κορίτσι μου που κάθε ιδέα που κατεβαίνει έχει περάσει από εκείνη και πάντα βάζοντας το κάτι παραπάνω της δίνει άλλο αέρα…!

Εύχομαι σε όλο το κόσμο υγεία και αγάπη υγεία για να ζει και αγάπη για να έχει ένα όμορφο λόγο να ζει..!»

Το προφίλ του Stelios Pol και το Click Art

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact