ΚΟΣΜΟΣ

Ιράν: Συνελήφθη ξένο δεξαμενόπλοιο με λαθραίο πετρέλαιο στο Στενό του Χορμούζ

Το πλήρωμά του πλοίου βρίσκεται υπό κράτηση

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν συνέλαβαν την Κυριακή ξένο πλοίο το οποίο μετέφερε λαθραίο πετρέλαιο στον Κόλπο, μετέδωσε σήμερα η ιρανική κρατική τηλεόραση.

«Ξένο δεξαμενόπλοιο που μετέφερε έναν τόνο λαθραίου πετρελαίου συνελήφθη την Κυριακή στο νησί Λαρκ στον Περσικό Κόλπο», ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο Tasnim το πλήρωμά του πλοίου βρίσκεται υπό κράτηση με την κατηγορία του λαθρεμπορίου πετρελαίου.

Το εν λόγω τάνκερ συνελήφθη την Κυριακή 14 Ιουλίου «νότια του (ιρανικού) νησιού Λαρκ» στο Στενό του Χορμούζ, επιβεβαίωσε ο Sepah News επίσημος ιστότοπος των Φρουρών της Επανάστασης, εξηγώντας ότι πρόκειται για το δεξαμενόπλοιο το οποίο είχαν σπεύσει να βοηθήσουν αφού εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact