ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League

Ιστορική βραδιά για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να κλείνει θέση στους «8» του Europa Conference League! Μετά το 1-0 της Τούμπας, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν της Γάνδης (1-2) και στο Βέλγιο, σφραγίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μεγάλες στιγμές για τον ΠΑΟΚ που… πέταξε για τα προημιτελικά με τα γκολ των Κρέσπο και Αουγκούστο. Η ομάδα του Λουτσέσκου μπορεί να βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο Βέλγιο, με τη Γάνδη να χάνει αρκετές ευκαιρίες, αλλά πήρε αυτό που ήθελε.

Ο Κρέσπο άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο του βορρά, με τον Ντεπουάτρ να ισοφαρίζει. Μέχρι που ήρθε ο Αουγκούστο στο 77ο λεπτό για να… σκοτώσει τους Βέλγους με το μακρινό σουτ του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/3) οι «ασπρόμαυροι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αντεξε στο «σφυροκόπημα» του Τισουντάλι

Οφόε και Τισουντάλι δημιούργησαν πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ, με τους δυο παίκτες της Γάνδης να πρωταγωνιστούν στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 6ο λεπτό, η Γάνδη έφτασε μια… ανάσα από το γκολ. Ο Τισουντάλι πάτησε περιοχή και πλάσαρε, με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Πασχαλάκη. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Μαροκινός απείλησε για τους γηπεδούχους. Ο Σαμουάζ έβγαλε γλυκιά σέντρα, με τον Τισουντάλι να σουτάρει άστοχα.

Στο 13ο λεπτό, η κεφαλιά του Σαμουάζ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 20΄, ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ. Ο Κρέσπο εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή στην άμυνα της Γάνδης και από κοντά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 31΄ οι Βέλγοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Τισουντάλι έχασε και πάλι τεράστια ευκαιρία. Ο Οφόε τον βρήκε με ωραία μπαλιά, με τον Μαροκινό να αστοχεί εκ νέου από πλάγια θέση.

Η Γάνδη συνέχισε να ασκεί μεγάλη πίεση στον ΠΑΟΚ, φτάνοντας με μεγάλη ευκολία στην ασπρόμαυρη περιοχή. Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 40΄. Ο Σαμουάζ έκανε τη σέντρα και ο Ντεπουάτρ με κεφαλιά, νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-1. Ετσι, οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact