ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ηθοποιός προσπάθησε να ζήσει με 26 ευρώ και …

Να απαρνηθεί τη χλιδή της showbiz και να ζήσει μία εβδομάδα με 26 ευρώ προκάλεσαν μέσω Twitter γνωστή ηθοποιό και εκείνη αποδέχθηκε την πρόκληση, αλλά… δεν τα κατάφερε!

Ο λόγος για την Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία κλήθηκε να ζήσει με τα άκρως απαραίτητα για 7 ημέρες, όπως κάνουν πολλές οικογένειες, σε μια προσπάθεια να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα κατά την φτώχειας και των οικονομικών ανισοτήτων.

Την πρώτη μέρα της πρόκλησης, η 42χρονη σταρ «ανέβασε» στα social media μία φωτογραφία με τα τρόφιμα που μπορεί να αγοράσει κάποιος με 26 ευρώ, υπό την λεζάντα «αυτά μπορείς να αγοράσεις με 26 ευρώ. Αυτά με τα οποία πρέπει να ζήσουν οι οικογένειες που τρέφονται με κουπόνια». Μόλις τέσσερις ημέρες πέρασαν και η Γκουίνεθ παραδέχθηκε ότι… δεν αντέχει άλλο!

«Η άποψή μου έχει αλλάξει για πάντα σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να τρώει κανείς υγιεινά με τον εν λόγω προϋπολογισμό, έστω και για λίγες μέρες. Την πρόκληση αυτή αντιμετωπίζουν 47 εκατομμύρια Αμερικανοί κάθε μέρα, για χρόνια. Μετά από μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρωθεί αυτή η πρόκληση, θα ήθελα να δώσω στον εαυτό μου βαθμό κάτω από τη βάση. Είμαι εξοργισμένη που εξακολουθεί να μην υπάρχει ισότητα στις αμοιβές στο χώρο εργασίας. Πολλές εργαζόμενες μητέρες καλούνται να κάνουν το αδύνατο: να θρέψουν τις οικογένειές τους με έναν προϋπολογισμό που μπορεί να υποστηρίξει μόνο τις επιχειρήσεις τροφίμων που παρέχουν αυτά τα χαμηλής ποιότητας τρόφιμα.  Δεν υπονοώ ότι όλοι θα πρέπει να τρώνε βιολογικά τρόφιμα, αλλά πως ο καθένας θα πρέπει να είναι σε θέση να δώσει φρέσκο φαγητό στην οικογένειά του. Νιώθω τυχερή που μπορώ να παρέχω καλό φαγητό στα παιδιά μου», ανέφερε η ίδια και ανακοίνωσε την… παραίτησή της από την πρόκληση.imerisia

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact