ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ηθοποιός προσπάθησε να ζήσει με 26 ευρώ και …

Να απαρνηθεί τη χλιδή της showbiz και να ζήσει μία εβδομάδα με 26 ευρώ προκάλεσαν μέσω Twitter γνωστή ηθοποιό και εκείνη αποδέχθηκε την πρόκληση, αλλά… δεν τα κατάφερε!

Ο λόγος για την Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία κλήθηκε να ζήσει με τα άκρως απαραίτητα για 7 ημέρες, όπως κάνουν πολλές οικογένειες, σε μια προσπάθεια να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα κατά την φτώχειας και των οικονομικών ανισοτήτων.

Την πρώτη μέρα της πρόκλησης, η 42χρονη σταρ «ανέβασε» στα social media μία φωτογραφία με τα τρόφιμα που μπορεί να αγοράσει κάποιος με 26 ευρώ, υπό την λεζάντα «αυτά μπορείς να αγοράσεις με 26 ευρώ. Αυτά με τα οποία πρέπει να ζήσουν οι οικογένειες που τρέφονται με κουπόνια». Μόλις τέσσερις ημέρες πέρασαν και η Γκουίνεθ παραδέχθηκε ότι… δεν αντέχει άλλο!

«Η άποψή μου έχει αλλάξει για πάντα σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να τρώει κανείς υγιεινά με τον εν λόγω προϋπολογισμό, έστω και για λίγες μέρες. Την πρόκληση αυτή αντιμετωπίζουν 47 εκατομμύρια Αμερικανοί κάθε μέρα, για χρόνια. Μετά από μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρωθεί αυτή η πρόκληση, θα ήθελα να δώσω στον εαυτό μου βαθμό κάτω από τη βάση. Είμαι εξοργισμένη που εξακολουθεί να μην υπάρχει ισότητα στις αμοιβές στο χώρο εργασίας. Πολλές εργαζόμενες μητέρες καλούνται να κάνουν το αδύνατο: να θρέψουν τις οικογένειές τους με έναν προϋπολογισμό που μπορεί να υποστηρίξει μόνο τις επιχειρήσεις τροφίμων που παρέχουν αυτά τα χαμηλής ποιότητας τρόφιμα.  Δεν υπονοώ ότι όλοι θα πρέπει να τρώνε βιολογικά τρόφιμα, αλλά πως ο καθένας θα πρέπει να είναι σε θέση να δώσει φρέσκο φαγητό στην οικογένειά του. Νιώθω τυχερή που μπορώ να παρέχω καλό φαγητό στα παιδιά μου», ανέφερε η ίδια και ανακοίνωσε την… παραίτησή της από την πρόκληση.



imerisia

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact