ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Καινούργιου: Εξομολογείται γιατί χάλασαν οι σχέσεις τους με την Ηλιάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε γιατί χάλασαν οι σχέσεις της με την Μαρία Ηλιάκη.

Ξέρω ότι σου είναι κάπως άβολο, αλλά δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω γι’ αυτό που γράφεται έντονα τον τελευταίο καιρό: γιατί χάλασαν οι σχέσεις σου με τη Μαρία Ηλιάκη; Τι συνέβη;
«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Το μόνο που έχω να πω, ως Κατερίνα, είναι ότι η Μαρία ήταν μία συνεργάτιδά μου για πέντε χρόνια, συνεργαστήκαμε πολύ όμορφα, είναι μία κοπέλα που εκτιμώ πολύ και θεωρώ ότι έχει ιδιαίτερο τηλεοπτικό ταλέντο. Εύχομαι να είναι καλά η Μαρία και να κάνει επιλογές που θα τη δικαιώσουν. Μακάρι να κάνει αυτό που αγαπάει, γιατί κι εκείνη ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα. Μακάρι να το πετύχει».

Στενοχωριέσαι όταν χάνεις ανθρώπους από τη ζωή σου;
«Με τους ανθρώπους που έχω δουλέψει μαζί τους και αγαπιόμαστε, συνεχίζω να έχω καλές σχέσεις και να μη χανόμαστε. Άλλωστε, είμαι ένας άνθρωπος που δεν δημιουργώ ίντριγκες, κόντρες και έριδες στον χώρο. Ποτέ δεν το έκανα και πάντα ήμουν συνεργάσιμη και με όλους. Ποτέ δεν έκανα σταριλίκια και ντιβισμούς. Αλίμονο πια! Όλοι οι συνεργάτες μου, νυν και πρώην, από την αρχή σχεδόν της συνεργασίας μας, δείχνουν να με εκτιμούν».

Μήπως βιάζεσαι να επενδύσεις συναισθηματικά, εκφράζοντας ανοιχτά, από την αρχή, όσα αισθάνεσαι για κάποιους ανθρώπους;
«Κοίτα, όταν νιώθω κάτι για έναν άνθρωπο το νιώθω βαθιά, έντονα και το εκφράζω. Ποτέ δεν είχα κόλλημα να πω όσα μου βγαίνουν. Και όταν μιλάω σε μία συνέντευξη, φροντίζω να καταθέτω την αλήθεια μου και σε όποιον αρέσει. Νομίζω ότι, τόσα χρόνια, είμαι αρκετά συνεπής σε όσα έχω πει και είμαι αληθινή. Δεν λέω κάτι για τους τύπους, δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, ούτε λέω κάτι για να το πω. Για να ένιωθα κάποια συναισθήματα για κάποιους ανθρώπους, σημαίνει ότι τα αισθανόμουν πραγματικά και, όσα είπα, ήταν ειλικρινή».

Δυσκολεύεις τον εαυτό σου, όταν υπερισχύει η ευαισθησία σου;
«Γενικά, είμαι συναισθηματική και ευαίσθητη, αλλά στη δουλειά μας πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Και, όσο μεγαλώνω, ένα καλό που καταφέρνω είναι να γίνομαι πιο σκληρή και πιο ανθεκτική στις αντίξοες συνθήκες. Να μη βάζω τα κλάματα, για παράδειγμα, με το παραμικρό. Γιατί στην αρχή έκλαιγα συνέχεια, ενώ τώρα πια καταφέρνω να διαχειρίζομαι τη στεναχώρια μου».

Γίνεσαι περισσότερο ευάλωτη στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά σου;
«Ε, όταν είσαι ευάλωτος, είσαι παντού. Κι εγώ είμαι αρκετά ευάλωτος άνθρωπος, γιατί δένομαι με τους ανθρώπους, το εργασιακό μου περιβάλλον, το φιλικό μου περιβάλλον, τις σχέσεις μου, με όλα. Ζω τη ζωή μου και δημιουργώ συναισθήματα με τους γύρω μου».

Για να είσαι καλά γενικότερα στη ζωή σου, πρέπει να είσαι αντίστοιχα καλά καταρχήν στα προσωπικά σου ή αυτό δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για σένα;
«Όταν είσαι καλά στα επαγγελματικά, θες να είσαι και στα προσωπικά αλλά και το αντίθετο. Είναι σαν μία ανάγκη που πρέπει να καλύψεις. Έτσι ολοκληρώνεται η χημεία, αλλιώς κάτι λείπει».

Πηγή:Down Town Κύπρου

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact