ΖΩΔΙΑ

Καλά νέα για αυτά τα 4 ζώδια -Θα βελτιωθούν οι σχέσεις τους τον Σεπτέμβριο

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης και των σχέσεων, αλλάζει ζώδιο δύο φορές

Ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει μαγεία για τέσσερα ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να βελτιώνονται.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης και των σχέσεων, αλλάζει ζώδιο δύο φορές αυτό το μήνα. Πρώτα, μετακομίζει στην Παρθένο και μετά στον Ζυγό, δίνοντας στον μήνα ενέργεια και ρυθμό, ακόμη και με πέντε πλανήτες ανάδρομους.

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς και η Νέα Σελήνη του Ζυγού φέρνουν μια αίσθηση άνευ όρων αγάπης, συγχώρεσης και μια νέα αρχή σε μια καινούργια ή υπάρχουσα σχέση. Και τα δύο ζώδια λειτουργούν με αγάπη, αλλά με διαφορετικούς τρόπους, οπότε είτε πρόκειται για βελτίωση της σχέσης με τον/την σύντροφό σας είτε για να μπορέσετε να βρείτε ισορροπία σε μια νέα σχέση, ένα όμορφο κεφάλαιο θα ανοίξει αυτόν τον μήνα για τέσσερα ζώδια.

Για τα άλλα ζώδια, αυτή θα είναι μια ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και να κατανοήσετε καλύτερα την κατεύθυνση της σχέσης σας.

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια των οποίων οι σχέσεις βελτιώνονται:

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ως Ιχθύς, η Παρθένος είναι το αντίθετο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που υπάρχει πλανητική ενέργεια μέσα στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, σημαίνει θετικές εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή. Αυτή η ενέργεια ξεκίνησε στην πραγματικότητα στα τέλη Αυγούστου, όταν έγινε η Νέα Σελήνη της Παρθένου, και συνεχίζεται και τον επόμενο μήνα. Λίγο μετά την έναρξη του Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της Αγάπης, μπαίνει στην Παρθένο δίνοντάς μια μεγάλη ώθηση ρομαντικής ενέργειας. Στη συνέχεια, προς το τέλος, ο Ερμής σε Ανάδρομη πορεία εισέρχεται στην Παρθένο δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε αυτές τις σημαντικές συζητήσεις για τη σχέση σας και τις μελλοντικές σας δεσμεύσεις. Μπορεί να είναι ένα νέο κεφάλαιο μιας παλιάς αγάπης, ή ακόμα και μια υπάρχουσα που εξελίσσεται ακόμα πιο ολοκληρωμένα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο στις αρχές του μήνα και ξαφνικά οι σχέσεις γίνονται πιο εύκολες για εσάς. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά την αγάπη και τις σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι όταν εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, είναι πιο εύκολο να εκφράζεστε και να ζητάτε αυτό που θέλετε. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς Παρθένοι, καθώς έχετε περάσει πολλά φέτος και, πλέον, έχετε μάθει να αναλαμβάνετε ευθύνες και πρωτοβουλίες στις προκλήσεις της σχέσης και για να δείξετε αυτό που πραγματικά είστε. Τώρα, αυτόν τον μήνα θα έχετε την ευκαιρία να το ενσωματώσετε πλήρως και να αρχίσετε να δημιουργήσετε τη σχέση που επιθυμείτε. Αναζητήστε τα χαρακτηριστικά που πραγματικά έχουν σημασία για εσάς, όπως η συνέπεια, η συνέχεια και η ακεραιότητα.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αυτόν τον μήνα όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σημαίνει ότι οι σημαντικές συζητήσεις θα είναι η πρώτη προτεραιότητα. Αντί να τα αναβάλλετε επειδή νιώθετε άβολα ή το ζείτε στο μυαλό σας, απλά ξεκινήστε να μιλάτε. Αυτό θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Στην αστρολογία, ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την εξωτερική δράση ενώ η Σελήνη την εξουσία πάνω στον εσωτερικό μας εαυτό. Όταν και οι δύο αυτοί πλανήτες ευθυγραμμίζονται στον Ζυγό στο τέλος του μήνα, σημαίνει ότι τα λόγια και οι πράξεις σας είναι ευθυγραμμισμένες. Θα μπορέσετε να αναλάβετε δράση που σχετίζεται άμεσα με αυτό που νιώθετε και γι’ αυτό, θα δείτε μια μεγάλη ανατροπή αυτόν τον μήνα. Απλώς δώστε ευκαιρίες και θα εκπλαγείτε από το πώς εξελίσσονται όλα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο νέος δρόμος που βαδίζετε στην αισθηματική σας ζωή ξεκίνησε περίπου αυτή την εποχή πέρυσι και έχετε δει τρομερές αλλαγές. Αυτός ο μήνας, λοιπόν, είναι κάτι σαν μια επανεκκίνηση για εσάς. Καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας, ίσως είναι καιρός να κάνετε μερικές συζητήσεις για να προχωρήσετε σε μια νέα κατεύθυνση. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για την τρέχουσα σχέση ή ένα πρόσωπο που βλέπετε ερωτικά. Ο ανάδρομος Δίας στον Κριό θα σας βοηθήσει σε αυτό και θα δώσει δύναμη και ώθηση. Οταν μάλιστα μετατοπιστεί ο Ήλιος στο ζώδιο σας, θα γίνετε απίστευτα εξωστρεφείς και θα έχετε τη σχέση που ονειρεύεστε. Στη συνέχεια, καθώς η Νέα Σελήνη έρχεται στον Ζυγό προς το τέλος του μήνα, είναι καιρός να τεθούν οι βάσεις για αυτό το νέο ξεκίνημα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact