ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα «επανάστασης» από τον Πάνο Καμμένο


Πρόσκληση για ένα εθνικό σχέδιο κατά της κατάργησης του έθνους-κράτους, του ΕΝΦΙΑ και των χαρατσίων απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων 

Πρόσκληση για την κατάρτιση ενός εθνικού σχεδίου απέναντι σε εκείνους που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία της χώρας, που στο όνομα της παγκοσμιοποίησης θέλουν να καταργήσουν το έθνος – κράτος, που έχουν οδηγήσει όλους τους Έλληνες πολίτες -έχοντας πάρει τον φόρο εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ και τα χαράτσια- στην απόγνωση και στο να περιμένουν την κατάσχεση του σπιτιού τους απηύθυνε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Είναι ώρα να συνειδητοποιήσει ο καθένας τον ρόλο του και την ευθύνη του, ώστε να σταματήσουμε τον κατήφορο ανέφερε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής, επί του πολυνομοσχεδίου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «φέρνει μέσα στον Αύγουστο ένα ακόμα πολυνομοσχέδιο, κατ΄ απαίτηση της τρόικας, προκειμένου να ρυθμιστούν οι υποχρεώσεις που έχει πάρει για να ακολουθηθεί η ίδια πολιτική, που οδηγεί τον ελληνικό λαό σε μεγαλύτερη ανεργία, τη χώρα σε εσωτερική υποτίμηση, τις επιχειρήσεις σε λουκέτα και ουσιαστικά στην καταστροφή κάθε πιθανότητας και ελπίδας για ανάπτυξη στη χώρα».

Ανέφερε, δε, ότι «η ίδια Βουλή που επιβάλλει χαράτσια στον ελληνικό λαό, τα οποία δεν μπορεί πλέον να πληρώσει κανένας πολίτης, ετοιμάζεται να χαρίσει όλα τα δάνεια που πήραν οι εκδότες βάζοντάς τα στην «bad bank» του συστήματος και δίνοντας τη δυνατότητα να ελέγξουν πλήρως την ενημέρωση».

Απεναντίας, όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, η λίστα Λαγκάρντ παραμένει άθικτη, γιατί οι πρωταγωνιστές της είναι οι πρωταγωνιστές του συστήματος, που σήμερα συντηρεί τη συγκυβέρνηση, «είναι οι εκδοτικές εταιρείες που έπαιρναν τηλέφωνο τους υπουργούς, για να εξυπηρετήσουν τους υπόδικους που λήστεψαν τη ΔΕΗ, την οποία σήμερα ξεπουλάνε».

Ακόμη σημείωσε ότι την ίδια στιγμή που κλείνουν εφημερίδες, με συγκεκριμένες ρυθμίσεις, ενημερωτικό κανάλι μπορεί να γίνει μη ενημερωτικό, αλλά μη ενημερωτικό κανάλι δεν μπορεί να γίνει ενημερωτικό, για να μην μπορεί κανείς άλλος να πληροφορεί τον ελληνικό λαό παρά οι συγκεκριμένοι εργολάβοι που υποστηρίζουν το σύστημα.

Αναφερόμενος στη ρύθμιση για το επικουρικό ταμείο των ενστόλων, ο κ. Καμμένος διερωτήθηκε «τι δουλειά έχει η κυβέρνηση ή η τρόικα ή οποιοσδήποτε άλλος να βάζει χέρι σε έναν προσωπικό λογαριασμό; Για ποιον λόγο σήμερα νομοθετεί η κυβέρνηση;» και πρόσθεσε ότι για εκείνα τα ταμεία στα οποία έχει ευθύνη, μπορεί να έχει λόγο, αλλά «στα ταμεία που έχουν γίνει με τον ιδρώτα και το αίμα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν μπορεί να βάλει χέρι κανείς».
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact