ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπαιξε με τη «φωτιά» και έχασε

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη «φωτιά» για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στη Super League, ωστόσο αυτή τη φορά… κάηκε, καθώς δεν έσωσε τον βαθμό (1-1 με τον Λεβαδειακό), ούτε κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή (2-1 τον Πανιώνιο).

Το «τριφύλλι» υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα η ψυχωμένη Καλλονή, η οποία με γκολ του Λεοζίνιο στο 35′ (είχε και δοκάρι ο Βραζιλιάνος), επικράτησε με 1-0 σκορ, σημειώνοντας μία ιστορική γι΄αυτήν νίκη.

Oι «πράσινοι» είχαν αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι και έδωσαν δικαιώματα στους γηπεδούχους, ωστόσο διαμαρτύρονται δίκαια για τη φάση του 9ου λεπτού, όταν ο Κλωναρίδης προσπάθησε να μπει μετωπικά στην περιοχή, αλλά ανατράπηκε έξω από αυτή από τον Χογκ, χωρίς να υποδειχθεί καν φάουλ από τον Τριτσώνη.

Για το συγκεκριμένο μαρκάρισμα μάλιστα θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο πορτιέρο της Καλλονής, καθώς ο επιθετικός του «τριφυλλιού» έφευγε μόνος του σε κενή εστία, έχοντας «τσιμπήσει» την μπάλα στην πλάτη της άμυνας.

Μετά το πρώτο 20λεπτο πάντως οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους, και σε συνδυασμό με τη νευρικότητα και τα λάθη των «πρασίνων», κατάφεραν να προηγηθούν με το εκπληκτικό σουτ του Λεοζίνιο στο 35′, ενώ ο ίδιος παίκτης, ακριβώς στην εκπνοή του 45λεπτου, εκτέλεσε φάουλ κι έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κοτσόλη.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι για να κάνουν την ολική ανατροπή και ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, εντείνοντας την πίεσή τους προς τους γηπεδούχους.

Εντούτοις η ομάδα του Αναστασίου, λόγω της αστοχίας του Πέτριτς και τις σωτήριες επεμβάσεις του Χογκ, δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ, ούτε ακόμη και μετά το 86ο λεπτό, όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Μανούσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έτσι οι «πράσινοι» έφυγαν με άδεια τα χέρια από το νησί και παρέμειναν στους 4 βαθμούς, με αποτέλεσμα να είναι στο -3 από τη σημερινή τους αντίπαλο, που παραμείνει αήττητη στο πρωτάθλημα και πέντε πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Βέροια.

Καλλονή-Παναθηναϊκός 1-0 (NOVA 1)

Γκολ: 35′ Λεοζίνιο

Κίτρινες: Γιορέντε (Καλλονή), Μπαϊράμι (ΠΑΟ), Λεοζίνιο (Καλλονή), Λαγός (ΠΑΟ), Μπούρμπος (ΠΑΟ), Μανούσος (Καλλονή), Κλωναρίδης (ΠΑΟ)

Κόκκινες: Μανούσος (87′ δεύτερη κίτρινη)

Δοκάρια: Λεοζίνιο (45′ Καλλονή)

Καλλονή (Μαντζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βάλιος, Αντέγιο, Γιορέντε (69′ Πιπίνης), Καλτσάς, Κεϊτά (66′ Μπαρέρα), Λεοζίνιο (87′ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Ναβάρο, Χουάνμα.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής (46′ Λαγός), Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (70′ Καρέλης), Μπούι (46′ Μπαϊράμι), Κλωναρίδης, Πέτριτς.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact